Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1211
0

ТЛУМАК: «Еще рано праздновать»

Вратарь «Карпат» прокомментировал вчерашний матч против «Таврии»

ТЛУМАК: «Еще рано праздновать»
Андрей Тлумак

Андрій Тлумак вважає, що у вчорашньому матчі проти «Таврії» його команда заслужила перемогу. Більше того, на його думку, перевага львів’ян повинна була бути більшою, ніж в один м’яч.

– Гра була цікавою, тож думаю, що сподобалася глядачам. У першій половині переваги не мала жодна з команд. Натомість по перерві ми грали краще і мали значно більше гольових моментів. Тому вважаю, що «Карпати» виграли цілком заслужено. Я б навіть сказав, що ми були значно ближчими до виграшу скажімо 2:0 а то й 3:0, ніж «Таврія» до нічиєї. Хоча не можу не визнати, що наприкінці гри, коли Ковпак з дальньої відстані поцілив у поперечку, нам відверто поталанило. Але ще раз хочу наголосити, що в цій грі ми були сильнішими.

– Вигравати завжди приємно. Але вся боротьба за місце у п’ятірці кращих, що стовідсотково гарантує попадання у єврокубки, ще попереду…
– Так, ми раді з того, що взяли три очки і при цьому показали непогану гру. Тішимося, що змогли в цей святковий день подарувати виграш і красивий футбол нашим вболівальникам, яких так багато прийшло нас підтримати. Але у нас попереду ще багато матчів з дуже складними суперниками. Тому святкувати зарано. Необхідно готуватися до наступних ігор. Вже у неділю нас чекає виїзд в Ужгород. Не сумніваюся, що гра буде важкою. Адже це дербі, а окрім того очки вкрай необхідні обом командам. «Закарпаття» перебуває в зоні вильоту, тому воно перед своїми вболівальниками буде «гризти землю». Але ми налаштовуємося лише на виграш. А як воно вийде, побачимо в неділю», – додав Андрій.

– Можеш порівняти «Таврію» з іншими командами з групи лідерів, проти яких «Карпати» вже грали в нинішньому році?
– Як на мене, «Таврія» грає приблизно на тому ж рівні, що й «Дніпро». Можливо, за іменами кримчани поступаються дніпрянам, але за якістю гри я б не сказав, що «Дніпро» сильніший. «Таврія» мені дуже сподобалася – швидка команда з класним переходом від оборони до атаки і навпаки. Ви самі бачили, наскільки складно нам було їх обіграти. А от з «Металістом» я б кримчан порівнювати зараз не став. Адже ми з командою Мирона Маркевича грали на старті весняної частини, а перша гра в році не завжди є об’єктивним показником. Хоча з іншого боку минулої суботи «Металіст» і «Таврія» грали між собою у Харкові і матч закінчився внічию – 1:1. А це, напевнее, найкращим чином свідчить про те, що й харків’янам сімферопольці нічим не поступаються.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.