Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
786
0

ГИГИАДЗЕ: «Болельщики увидят игру на встречных курсах»

Нападающий симферопольской «Таврии» поделилися своим мнением о предстоящем поединке с «Карпатами»

ГИГИАДЗЕ: «Болельщики увидят игру на встречных курсах»
Васил Гигиадзе, фото siteua.org
Грузин Васіл Гігіадзе в українському чемпіонаті виступає дуже давно, а тому його багато хто вже навіть вважає своїм. Також не можна не відзначити, що майже в усіх командах, за які грав Васіл, він був одним з лідерів. Нині Гігіадзе захищає кольори «Таврії», яка проводить свій найкращий сезон за останні роки. Розмова з грузинським легіонером розпочалася з аналізу суботнього поєдинку «Таврії» проти «Металіста».
 
– Гра видалася дуже важкою, але й цікавою. Не сумніваюся, що вболівальники отримали задоволення від перегляду цього матчу. Моментів, причому досить багато, мали обидві команди. Тому гра могла закінчитися як на нашу користь, так і на користь «Металіста». 
– Вважаєш нічийний рахунок найбільш справедливим?
– Якщо бути об’єктивним, то напевно так. Хоча кожна зі сторін може навести безліч аргументів на свою користь. Наприклад, харків’яни можуть згадати, що за рахунку 1:0 на їх користь Коельо не реалізував вихід сам на сам з воротарем. Ми, в свою чергу, як контрагрумент нашої переваги розкажемо про момент, коли Ковпак влучив головою у поперечку. А ще ми могли забити наприкінці зустрічі, і тоді б перемога вже точно від нас нікуди не ділась. Але це все лише розмови, а факт, що обидві команди взяли по одному очку.
 
– Чи по два втратили?
– Взяли одне чи втратили два, поняття відносне. Зрозуміло, коли ми їхали на гру, то сподівалися виграти. Але ж по ходу матчу ми програвали, а тому не повинні нарікати на долю. Що не кажіть, але нічия проти такої команди, як «Металіст», та ще й на її полі – не найгірший варіант.
 
– А на що «Таврія» розраховуватиме у завтрашній зустрічі з «Карпатами»?
– Прогнозів робити не буду. Але розраховуємо ми взяти три очки. Наш головний тренер вчить нас не звертати увагу, де ми граємо – вдома чи у гостях. «Таврія» завжди грає на перемогу. А ще ми сповідуємо атакувальний футбол, незалежно від сили суперника. Навіть у Києві чи в Донецьку, проти «Динамо» чи «Шахтаря», ми не закриємося на своїй половині поля і не будемо просто відбиватися. Всі мали нагоду в цьому переконатися і в гостьовій зустрічі з «Металістом», про яку ми вже говорили.
 
– «Карпати» також сповідують атакувальний футбол.
– Значить, уболівальники стануть свідками гри на зустрічних курсах. А саме такий футбол їм найбільше подобається. Думаю, що моменти будуть в обох команд, а виграє той, хто краще ними скористається. Сподіваюся, що це буде моя команда.
 
– Що ти можеш сказати про нинішні «Карпати»?
– Хороша молода команда, яка видно, що добре провела зимове міжсезоння і зараз демонструє якісний футбол. Ну а той факт, що «Карпати» в шести поєдинках одержали чотири перемоги і двічі зіграли внічию, говорить сам за себе.
 
– І «Карпати», і «Таврія» борються за путівку в Лігу Європи. Цей факт якимось чином вплине на хід матчу?
– Звичайно, що так. Адже про такі ігри говорять, що в них розігрується шість очок. Значить, ціна кожної помилки, причому як в атаці, так і в обороні, буде дуже великою. Але не думаю, що команди через підвищену відповідальність зрадять атакувальній манері гри. Ми цього не зробимо точно – «Таврія» завжди намагається діяти першим номером. Ну а «Карпатам», по ідеї, цього не дозволять зробити їхні вболівальники. Адже у Львові не визнають футбол від оборони.
 
– Нині за «Таврію» грає вихованець львівського футболу Максим Фещук та ще двоє екс-гравців «Карпат» Руслан Платон та Лакі Ідахор.
– Вони дуже хороші футболісти. Не знаю, чому вони не знайшли себе в «Карпатах». Але той факт, що такий гравець, як Фещук, не мав у львівській команді достатньо ігрової практики, свідчить лише про силу нашого завтрашнього суперника.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трабзонспор собирается начать переговоры по трансферу защитника Шахтера
Футбол | 28 марта 2024, 09:55 0
Трабзонспор собирается начать переговоры по трансферу защитника Шахтера

Летом турки хотят подписать Марлона

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 28
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.