Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1313
2

Программа пребывания Мишеля Платини в Украине

Сегодня президент УЕФА прибыл во Львов

Программа пребывания Мишеля Платини в Украине
Мишель Платини

Cьогодні розпочався черговий інспекційний візит в Україну Президента УЄФА. Будівельні майданчики аеропортів і стадіонів українських приймаючих міст будуть перевірені 7-8 квітня. Програмою передбачені візити до чотирьох приймаючих міст − Донецька, Харкова, Львова та Києва.

У складі делегації, яку очолює Мішель Платіні, працює віце-президент УЄФА Маріос Лефкарітіс та інші високопосадовці «футбольного Євросоюзу». Їхня мета – контроль виконання всіх зобов’язань країн-організаторів щодо підготовки інфраструктури відповідно до європейських норм якості та безпеки.

Приймають, звітують та переконують у реальному прогресі України в підготовці до Євро-2012 будуть Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, директор турніру «ЄВРО-2012 в Україні» Маркіян Лубківський.

Футбольні чиновники зі Ньона відвідають усі чотири арени, що прийматимуть матчі чемпіонату в Україні. Восьмого квітня Президент України Віктор Янукович особисто зустрінеться з президентом Союзу європейських футбольних асоціацій Мішелем Платіні, аби довести, що наша країна зможе вчасно та якісно підготуватись до Євро-2012. В рамках візиту відбудуться презентації всіх приймаючих міст турніру.

Сьогодні, 7-го квітня, Мішеля Платіні зустріли у Львові - о 10:30 видатний француз ступив на українську землю. А вже о 12:45 президент УЄФА зробить офіційну заяву для преси за результатами оглядин будмайданчиків арени на Стрийській-Кільцевій і аеропорту Львова. Після цього європейці відлетять до столиці Донбасу.

Програма Донецька включає відвідини аеропорту та стадіону «Донбас-Арена», де після презентації міста відбудеться коротка прес-конференція. До речі, її зможе побачити будь-який користувач інтернету – о 17:40 офіційний сайт «Донбас-арени» почне онлайн-трансляцію виступу президента УЄФА.

8-го квітня делегація УЄФА буде працювати в Харкові, де огляне аеропорт та стадіон «Металіст», а після презентації приймаючого міста (попередньо о 11:40) відбудеться коротка прес-конференція.

Того ж дня футбольні високопосадовці дістануться столиці. Увага буде прикута до аеропорту «Бориспіль» та стадіону НСК «Олімпійський». Після зустрічі Мішеля Платіні та Віктора Януковича президент УЄФА зробить заяву для преси.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zam7
это точно. Янык, как янык.
Lua-Lua
наши как всегда на вешают лапшина уши)))