Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1479
1

Тайм - ТВД - 6:1

Все за ранжиром

Тайм - ТВД - 6:1
Тайм - ТВД

Незважаючи на те, що «Тайм» був явним фаворитом, перші хвилини поєдинку пройшли за досить рівної гри. «ТВД» досить добре підготувався до матчу і зміг діяти на рівні із чемпіоном.

«Теведисти» на початку гри навіть мали гостріші моменти, і було б справедливо, якби вони відкрили рахунок. На 7-й хвилині Засенко із кількох метрів пробив прямо у Лисенка, а добивання Вахули кіпер «Тайму» відбив вже лежачи. Згодом Кордоба вийшов тет-а-тет із Лисенком, обіграв останнього, але змістився в лівий кут і нічого окрім прострілу, на який ніхто не відгукнувся, зробити не зміг.

У номінальних господарів можна виділити удар Кондратюка, після якого м’яч влучив у перекладину, а з ударом Павленка справився Мельник. Можливо б голкіпер «ТВД» справився б і з ударом Макаєва, якби не рикошет. Після удару Ільдара м’яч знайшов ногу Кордоби і влетів в дев’ятку.

Відразу після пропущеного м’яча Роман Ковальчик взяв тайм-аут. Не можна сказати, що хвилинна перерва пішла на користь номінальним гостям. Після тайм-ауту підопічні Станіслава Гончаренка мали три непогані моменти. Легчанов, Якунін і Овсянніков провіряли пильність кіпера. Але незважаючи на це «теведисти» зрівняли рахунок. Кордоба прострілив з правого флангу, а Засенку залишалось лише підставити ногу.

Все розпочалось спочатку. «ТВД» після забитого голу сів у захист, але «Тайму» знайти ключик до захисту гостей труднощів не склало. Вже через хвилину Овсянніков зіграв з Кондратюком – і «Тайм» знову попереду.

По перерві перевага «Тайму» вже була відчутнішою. Спочатку Макаєв мав оформити дубль, але від рук Мельника м’яч влучив у штангу. Згодом Кондратюк вийшов сам на сам із Мельником, але пробив прямо в голкіпера. У «ТВД» роботу Лисенку знайшли Денис і Вахула, але воротар продемонстрував, що він справжній професіонал.

Все практично стало ясно на 31-й хвилині. Легчанов скористався передачею Овсяннікова і з близької відстані пробив у дев’ятку воріт. Після третього пропущеного гола Роман Ковальчик зняв воротаря і випустив Кордобу. Навіть хвилину не зіграли «теведисти» у більшості, як пропустили четвертий гол. Це Олександр Бондар пробив по воротах і м’яч зрикошетивши влетів у сітку.

Тепер вже Хавер вийшов п’ятим польовим. А Станіслав Гончаренко у своєму стилі також зняв воротаря і випустив Овсяннікова. У грі «п’ять на п’ять» «таймівці» були на голову сильніші. Спочатку Павленко з семи метрів пробив у Мельника, який встиг зайняти своє місце у воротах. Але на останніх хвилинах «Тайм» ще два рази розписався у воротах «ТВД». Спочатку Якунін пробив зі своєї частини по порожніх воротах, Хавер, який намагався врятувати ситуацію, зрізав м’яч у сітку. А крапку поставив Скорий, який заверши комбінацію за участю Дмитра Бондаря і Павленка.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «ТВД» (Львов) - 6:1

«Тайм»
: Лысенко - Бондарь А., Бондарь Д., Кондратюк, Легчанов, Макаев, Москвин, Овсянников, Павленко, Скорый, Чепорнюк, Якунин
«ТВД»: Мельник - Вахула, Денис, Засенко, Киндий, Кордоба, Маржановский, Сильченко, Ткачук, Хавер, Чеботарев
Арбитры: Олейник (Киев), Кравченко (Сумы)
Макаев, 15, Овсянников, 18, Легчанов, 31, Бондарь А., 32, Хавер, 39, автогол, Скорый, 40 - Засенко, 17
Засенко, 3. Хавер, 30.
 
Удары (в створ): 20 (16) - 14 (11)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.