Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
945
0

АРТИМОВИЧ: «Нам бракує підтримки вболівальників»

Розмова з керманичем білоцерківського «Арсеналу» напередодні матчу «канонірів» проти ФК «Львів»

АРТИМОВИЧ: «Нам бракує підтримки вболівальників»
Игорь Артымович

— Ігоре Климеитійовичу, ваша гра з ФК «Львовом» визначена як центральний матч звітного туру. Чи стане це для вас додатковою відповідальністю?
—Для нас ця гра буде звичайним календарним матчем. Хоча ми граємо з командою, яка є одним із претендентів на вихід до прем'єр-ліги. І, звичайно ж, прагнутимемо якнайбільше поповнити свій очковий доробок. Однак ні про яку додаткову відповідальність наразі не йдеться.

— У такому разі запитаю інакше: а наскільки звітна зустріч стане для вас принциповою? Адже ви мешкаєте у Львові, працювали в ФК «Львів», та й чи не 80 відсотків ваших підопічних родом з того регіону...
—Так, певний час у нас було багато футболістів із західного регіону, однак нині цей відсоток набагато менший. Що ж до принциповості, то турнірні очки нараховуються однаково, чи то гра з ФК «Львів», чи з якимось іншим суперником. Отже, не потрібно шукати в пересічній грі жодних додаткових, а тим більше, принципових моментів. Принаймні, для мене їх не існує.

— Цього року білоцерківський «Арсенал» провів чотири офіційні гри. Як би ви їх прокоментували?
—У матчі проти ФК «Харків», думаю, ми виглядали краще за суперника й використали всі свої нагоди, аби забити, відтак і перемогли. У трьох інших поєдинках, вважаю, ми нічим не поступалися нашим опонентам, на полі точилася загалом рівна боротьба. Як наслідок зустрічі з «Кримтеплицею» та алчевською «Сталлю» завершилися внічию — 1:1. У матчі проти харківського «Геліоса» загалом також точилася рівна боротьба, однак цього разу вже суперник, а не ми, спромігся використати свою можливість.

— Під час зимового антракту команду поповнили п'ятеро новачків, що можете про них сказати з огляду на проведені матчі?
— У першому ж своєму поєдинку проти ФК «Харків» за «Арсенал» відзначились Богдан Смішко та Олександр Антоненко. На жаль, останній травмувався і поки що не може нічим допомогти нашій команді. Решта ж новачків — Павло Рибковський, Андрій Герасименко та Василь Шегда — постійно грають і виглядають доволі-таки непогано. Утім, думаю, що вони ще покажуть себе якнайкраще.

— Нині в команді лише Антоненко травмований?
— На жаль, ні. Крім нього, в клубному лазареті перебувають ще Любомир Іванський та Анатолій Ворона. Однак Анатолій до поєдинку з ФК «Львів» готуватиметься в загальній групі.

— Цього тижня у вас заплановано три поєдинки. У понеділок, 29 березня, грали з «Геліосом», у середу, в рамках Кубка Ліги, з «Гірником-Спортом», а в суботу зустріч з ФК «Львів». Чи не заважкий графік?
— Справа в тім, що в матчах на Кубок Ліги ми місце в стартовому складі довіряємо молодим футболістам, а гравці, котрі мають вийти у матчі зі Львовом, відпочивали. Отже, додаткового навантаження на тих виконавців, що гратимуть у суботу, немає.

— На жаль, гру проти львів'ян «Арсенал» знову буде змушений проводити не в Білій Церкві. Чому так?
— Навіть і не знаю, що сказати з цього приводу. Матч проти «Кримтеплиці» ми також грали не в Білій Церкві. Знаєте, дуже важко всі поєдинки проводити на виїзді, навіть домашні. Нам бракує підтримки вболівальників, котрі дуже сильно переживають за команду. І дуже погано, що вони вкотре не матимуть змоги подивитися гру улюбленої команди. Якщо відверто, то складається враження, що в Білій Церкві «Арсенал», окрім нашого президента Юрія Горобця та людей, котрі працюють у клубі, нікому не потрібний. А шкода...


Сергій РЕЗНІЧЕНКО., газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

АЛЬТМАН: «Во время ракетного удара я был в комнате»
Футбол | 29 марта 2024, 15:23 0
АЛЬТМАН: «Во время ракетного удара я был в комнате»

Известный тренер пострадал в Одессе

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.