Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
16309
81

Карпаты – Черноморец – 1:1

Нова гра зі старим результатом + ВИДЕО

Карпаты – Черноморец – 1:1
Карпаты - Черноморец

Олег Кононов після минулого матчу з «Дніпром» зробив деякі кадрові зміни, пов’язані з дискваліфікацією Годвіна. Тож в центрі поля діяв універсал Федецький, а на місці правого захисника – Петрівський. Як і належить господарям, «Карпати» активніше розпочали поєдинок і пожвавлення на трибунах викликав дальній, але неточний удар Ткачука.

Одесити відповіли небезпечним прострілом Маурісіо, і Тарасенко у підкаті вибив м’яч на кутовий. А чергова атака «Чорноморця» лівим краєм завершилась голом. Левига ввів аут на Маурісіо, який, увірвавшись до штрафного, наніс підступного удару, і м’яч по несподіваній траєкторії пролетів над Тлумаком під поперечину. Згодом Нарсісо також з лівого краю атаки під гострим кутом пробив в декількох сантиметрах над поперечиною

До честі підопічних Олега Кононова карпатівці швидко встановили рівновагу. Після пасу Гурулі на побачення з воротарем вийшов Батиста, якого не зуміли наздогнати ні Гришко, ні Ващук, і Роша пробив низом повз Паста – 1:1. І все починається спочатку.

«Чорноморець» відійшов на свою половину поля, залишивши  попереду одного Нарсісо. Згодом пошкодження отримав Мельник, і поки Ребенок готувався до вимушеної заміни «Карпати» не зуміли реалізувати свою короткотривалу чисельну перевагу.  Через те, що пройти оборонні редути у  штрафному було не просто, «Карпати» часто застосовували і дальню артилерію. І після потужного ударом низом м’яч летить до рук воротаря. Наробив шороху у штрафному і рейд лівим флангом Кожанова, простріл якого зуміли ліквідувати захисники моряків.

А нова вилазка до штрафного «чорно-синіх» відбулася вже з правого краю атаки, проте удар Батисти прийшовся впритул з ближньою штангою. Бурхливу реакцію глядачів викликав і несподіваний удар через себе Батисти, який після флангової верхової передачі Петрівського, наніс підступного удару, і Паст у кидку вибив м’яч, який підібрали захисники гостей.

Другий тайм розпочався за тим же сценарієм, що й  перший. «Карпати», контролювали м’яч, переводячи часто напрямки атак. Проте до особливої гостроти це не  приводило, адже  одесити особливо не пресингували суперників на чужій поливні поля і діяли на контратаках.

А одна з атак «Карпат» завершилась гострим пасом Ткачука у штрафний, але ця передача стала несподіванкою не лише для захисників, але й для Гурулі. Кононов, намагаючись додати гостроти атакуючим діям «Карпат» випустив на поле Зеньова.

Але першим відзначитись міг не Зеньов, а Батиста, який після розіграшу стандарту намагався пробити сходу, але захисник  блокував удар бразильця. А після флангової передачі Гурулі на Зеньова удар у естонця вийшов не сильний, і Паст заволодів м’ячем.
Обидва тренери знову роблять чергові заміни, цього разу підсилюючи лінії атаки.

Дальнім ударом відзначитись міг і Федецький, завершуючи масовану атаку господарів, але Паст знову рятує команду, у кидку перевівши м’яч на  кутовий. Підопічні Андрія Баля своїми діями не скривали, що нічийний рахунок у Львові, враховуючи їх турнірне становище, їх цілком влаштовував, і продовжували  майже усієї командою руйнувати атаки «зелено-білих».

В одній з атак блиснув індивідуальною майстерністю Худоб’як, технічно обігравши двох захисників, але пробив з-за меж штрафного поруч з хрестовиною воріт.  А в компенсовані хвилини вже спортивне щастя посміхнулося «Чорноморцю», коли після удару все того ж Худоб’яка м’яч рикошетом від Ващука ледь не влетів у ворота одеситів.

Тож, як і в матчі суперників першого кола, у Львові знову зафіксований нічийний підсумок двобою «Карпати» - «Чорноморець», і знову команди обмінялись по одному голу. І тепер на львів’ян у середу, 7 квітня, чекає третій поспіль домашній матч, цього разу з іншою морською командою «Таврією», конкурентом «Карпат» у боротьбі за місце у єврокубках.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Черноморец» – 1:1

«Карпаты»: Тлумак, Федецкий, Тарасенко (Милошевич, 39), Ощипко, Тубич, Петривский, Ткачук (Зенев, 58), Кожанов, Гурули (Кополовец, 69), Худобяк, Батиста 
«Арсенал»: Паст, Федорив, Шандрук, Леонардо, Ващук, Гришко, Мельник (Ребенок, 32), Бондаренко, Маурисио Сауседо (Пономарев, 84), Левига, Нарсисо (Балашов, 72)
Голы: Батиста (24) – Сауседо (18)
Предупреждения: Тубич (66) – Бондаренко (80), Ребенок (92).

Удары (в створ): 9 (3) - 1 (1).
Угловые: 3 - 3.
Офсайды: 2 - 2.

Зрителей: 12.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,750 - 7,714

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

0:1.Сауседо

1:1.Батиста

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 81
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tkachik31
перед грою сказав хлопцям, що пора вже набирати очки. Тим більше, що у кожному нами програному матч))))да уж з вашою грою пора батенька???нету игры и не будет ,,,
Alchemy
GeoTan — 02.04.2010 23:24
Я не знав що тупе вибивання мяча на чужу половину це видатна стратегія Чорноморця яка допоможе вже наступного сезону поборотися за Лігу Європи А якщо чесно то мені буде шкода якщо Чорноморець чи Закарпаття вилитить а Фарм клуб ЗАря залишиться.
vasluk
Lyalion
Ну не переводятся личные имена
==================
так нафіга ж перевели на російську. Була ж ЗОРЯ Ворошиловград.
GeoTan
Alchemy — 03.04.2010 02:38 : Я 17 років провчився маю дві вищих...
------------------------------------------------------------
Тогда академик иди получай третье или пиши диссертации, а не оставляй тупые комментарии (по поводу Черноморца), которые показывают, что ты ни ХРЕНА НЕ ПОНИМАЕШЬ В ФУТБОЛЕ.
Alchemy
GeoTan — 02.04.2010 23:24
Я 17 років провчився маю дві вищих не тобі мені про уроки говорити дятел пишнорогий!
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mukutiyk
карати продажні!!!
Lyalion
Класс, что мы поняли друг друга! Реально кумарит и просто раздражает зОря!!! Такое чувство, что некоторые спецом пишут! Ну не переводятся личные имена, НЕ переводятся! Мы ЗАРЯ, Заря зАря!!!
Тоді і "Днепр" має бути, а не "Дніпро"... Дякую, що підказав, грамотійко
ChMP
mostic68 — 02.04.2010 23:31
а ты не греши на стадионе и перед экраном телефизора ;)))
GeoTan
mostic68 — 02.04.2010 23:31

Цікаво, який "умнік" придумав іграти у Великодну П'ятницю????, таким чином заставляючи тисячі людей на стадіоні та біля екранів телевізорів грішити. 1-1 могло бути й гірше.... На все Божа Воля...
-----------------------------------------------------------
100%
mostic68
Цікаво, який "умнік" придумав іграти у Великодну П'ятницю????, таким чином заставляючи тисячі людей на стадіоні та біля екранів телевізорів грішити. 1-1 могло бути й гірше.... На все Божа Воля...
GeoTan
Alchemy — 02.04.2010 23:02

Так Чорноморець грамотно відіграв у захиті, але не провели жодної контратаки граючи весь мач на відбій і надіючись на стандарти...
--------------------------------------------------------------------
Это самое ТУПОЕ, что я слышал и читал за сегодняшний вечер. Иди делай уроки...
Жоня(Севаст=F.C.D.K.=Днепр)
Если б Черноморец не пропустил,то у них бы был 100%-й результат:1 удар-1 гол.
А вообще удивляюсь,как они еще умудрились сыграть вничейку?!
Черноморцу бы пережить этот "черный" сезон...
Gibbs
Так Чорноморець грамотно відіграв у захиті, але не провели жодної контратаки граючи весь мач на відбій і надіючись на стандарти. В 25 турі Чорноморцю грати на виїзді з Закарпаттям тоді й подивимся чи можуть вони атакувати без стандартів.
В Карпат у думках поєдинки з Таврією і іменно від них все залежить ,а нинішній мач забудеться...
==========================================
Мне кажется соверменный футболл будет строиться и уже строится на стандартных положениях. Это то шо будет, конечно не говорю шо Черноморец пионер данного движения, но в принципи мне его данное движение в русло этого течения импонирует ).
Alchemy
Так Чорноморець грамотно відіграв у захиті, але не провели жодної контратаки граючи весь мач на відбій і надіючись на стандарти. В 25 турі Чорноморцю грати на виїзді з Закарпаттям тоді й подивимся чи можуть вони атакувати без стандартів.
В Карпат у думках поєдинки з Таврією і іменно від них все залежить ,а нинішній мач забудеться...
GeoTan
Xamm — 02.04.2010 22:36

GeoTan — 02.04.2010 22:26
Вы "крутые" 1-1, а мы влетели, бывает!( Ну вот с Динамо завтра потягаемся, если не СУркиДЬЯ)
--------------------------------------------------------------
Да, СУркиДЬЯ и ФУТБОЛ!!!
GeoTan
myroslavmail — 02.04.2010 22:33

2 GeoTan — 02.04.2010 22:28
Ні, не зрозумів... Позясни мені!
------------------------------------
Не позясну!!!
starshuna95
канец
starshuna95
конец заре завтра
ChMP
myroslavmail — 02.04.2010 22:27
;))))))) Сауседо пока оправдывает себя сполна,что радует...