Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1201
0

Кожанов – игрок месяца

По крайней мере, так считает газета «Команда»

Кожанов – игрок месяца
Денис Кожанов, фото fckarpaty.lviv.ua
Традиційне опитування на звання найкращого гравця місяця вже стартувало. На щастя, у першому місяці весни «Карпати» потішили глядачів видовищним футболом і великою кількістю забитих голів. Тож обирати є з кого.
 
Комусь подобається мужність в обороні і націленість на атаку Артема Федецького, у когось очі розбігаються від фінтів Ігоря Худоб’яка, ударів Олега Голодюка чи ривків Дениса Кожанова. Інші уболівальники неодмінно відзначать старання Батісти, впевнену гру Тарасенка чи непоступливість Ощипка. Зрештою, уся команда заслужила на добрі слова – починаючи від Тлумака і закінчуючи Зеньовим. Але вибір усе ж за вами.
 
А от журналісти, тренери та капітани команд прем’єр-ліги свій вибір вже зробили. Вдруге у своїй історії газета «Команда» визнала карпатівця гравцем місяця. Якщо хто підзабув, то минулого року, теж у березні (!), кращим оголосили Сергія Кузнецова. Цього разу переможцем став Денис Кожанов. За його кандидатуру проголосували Олег Кононов (єдиний з головних тренерів команд), двоє капітанів: Андрій Тлумак та Сергій Долганський, а також четверо журналістів – Василь Михайлов, Валерій Новобранець, Олександр Капустян та Олег Кузьмічов. Окрім цього, капітан «Закарпаття» Дмитро Бабенко кращим у березні назвав Ігоря Худоб’яка, а капітан «Зорі» Володимир Єзерський – Артема Федецького.
 
Таким чином, підбивши усі результати, газета «Команда» оголосила остаточні підсумки. Денис Кожанов, в активі якого і гол, і чотири гольові передачі, посів перше місце, Марко Девіч з «Металіста» – другий, Мусавенкосі Мгуні з донецького «Металурга» та Сергій Назаренко з «Дніпра» - треті.
 
До речі, за підсумками голосування на карпатівському сайті, Денис Кожанов вже визнавався кращим гравцем одного з матчів у березні. Сталося це після перемоги «Карпат» над «Оболонню». Денис тоді і гол забив, і пас віддав. За 9-го номера «зелено-білих» проголосували 874 уболівальники. Ще двічі кращим був Артем Федецький (матчі проти «Зорі» та «Арсеналу»). Олегу Голодюку віддали перше місце після перемоги над «Металістом» – за нього проголосували 1198 фанів, але рекорд популярності у 2010 році тримає Ігор Худоб’як. Його чудова гра проти «Дніпра» змусила 1641 уболівальника віддати йому перше місце.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина
Футбол | 26 апреля 2024, 20:55 2
Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина

В УАФ решили отозвать место Украины в исполнительном комитете УЕФА

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 03:31 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.