Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1058
0

АЛЬТМАН: «В Карпатах есть игроки для сборной»

Тренер сборной Украины посетил во Львове матч «Карпат» с «Днепром»

АЛЬТМАН: «В Карпатах есть игроки для сборной»
Семен Альтман, фото tsn.ua
На матч проти «Арсенала» до Львова приїхав Олександр Хацкевич. Під час поєдинку «Карпат» з «Дніпром» за матчем з трибун спостерігав досвідчений український спеціаліст, помічник Мирона Маркевича Семен Альтман. Після матчу він відповів на декілька запитань Інформаційного центру клубу.
 
– Цікава гра вийшла, бойова, як на мене. Вона дала нам багато інформації у плані єдиноборств і тактичного розташування гравців.
 
– Когось можете виділити у складах двох команд?
– Не хочу прізвищ називати. Але можу сказати, що в «Карпатах» є хлопці, яких ми будемо залучати до збірної. У вас є лідери, ви їх добре знаєте. А ми, у свою чергу, хочемо не нашкодити ні «Карпатам», ні собі. В «Дніпрі» теж є гравці, які претендують на те, щоб одягнути жовту футболку збірної – це люди з минулих скликань і з молодіжних збірних. Але у цій грі хотілося подивитися саме на гравців «Карпат», які стукають у двері головної команди країни. Будемо й надалі переглядати їх, зокрема, у матчах проти сильних команд.
 
– Як ви вважаєте, рахунок по грі?
– Думаю, що «Карпати» заслужено перемогли. Більшу частину гри вони все ж домінували на полі.
 
– Як вам атмосфера на стадіоні?
– Хороша. У вас прекрасний стадіон і чудові уболівальники. Не просто так 29 травня ми плануємо провести товариський матч збірної України проти збірної Румунії. Принаймні, дуже постараємося, щоб усе саме так і вийшло.
 
– Хотілось би почути трохи більше конкретики по гравцях. Наприклад, щодо Євгена Коноплянки…
– Коноплянка – гравець молодіжної збірної. Але оскільки у нього два попередження, він не зможе грати проти збірної Мальти. Саме тому Євген у цей час перебуватиме у таборі Національної збірної, якщо нічого не трапиться. Можна сказати, що я озвучив першого збірника. Про «Карпати» повторюся – нас цікавлять лідери. Їх усі добре знають і саме за ними ми й спостерігаємо.
 
– Лідерів у «зелене-білих» кілька…
– Так, і це хлопці зі швидким мисленням. Єдине, хотілось би трохи більше стабільності у їхніх діях.
 
– Коли будуть оголошені попередні списки з гравцями збірної?
– Швидше за все, це трапиться у середині чи навіть наприкінці квітня. От зовсім недавно я спілкувався зі спортивним директором «Карпат» Степаном Юрчишином та Почесним президентом Петром Димінським. Ми хочемо все знати не лише про ігрові якості, а й про людські. Це дуже важливо.
 
– Як відбувається розподіл тренерів збірної на матчі чемпіонату?
– Ми хочемо подивитися максимальну кількість поєдинків. Минулого разу тут був Хацкевич. А Мирон Богданович усе сам бачив, коли грав своїм «Металістом» проти «Карпат». Ми постійно збираємо інформацію. Калитвінцев переглядає матчі у Києві. Гру «Карпат» проти «Оболоні» теж переглядали наші представники. Нам потрібно багато думок.
 
– Чи плануєте ви відвідати матч проти «Чорноморця»? Це ж ваша колишня команда…
– Наразі не планую… Хоча, було б цікаво. А от на матч проти «Таврії» точно хтось зі збірної приїде до Львова.
 
– Як ви вважаєте, чи заважає гравцям інформація про присутність на матчі тренера збірної?
– Не повинна заважати. Вони добре знають, що перебувають під пильним оком тренерів збірної. Треба бути готовим до всього. Гравці-збірники мають відповідати найвищим вимогам. Це і постійна ігрова практика, і досвід виступів, і вміння грати в екстремальних ситуаціях. Зібравши і проаналізувавши всю цю інформацію, ми зробимо остаточні висновки.
 

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.