Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1618
2

Олександр КОНДРАТЮК: «Чекаємо справжнього дербі!»

Інтерв'ю з гравцем львівського «Тайму» Олександром КОНДРАТЮКОМ

Олександр КОНДРАТЮК: «Чекаємо справжнього дербі!»
Александр Кондратюк

Олександр Кондратюк, один із найактивніших футболістів центрального матчу перенесеного 10-го туру, та автор двох забитих голів  у ньому, поділився враженнями із кореспондентом Sport.ua від гостьової перемоги над  івано-франківським «Ураганом».

- Олександре, два пропущені голи за одну хвилину стали «холодним душем» для «Тайму»?
- У якійсь мірі можна і так сказати. Ми, мабуть, вперше пропустили так швидко два м’ячі,  але я можу сміло заявити, що ми із гідністю вийшли із цієї ситуації.

- За фактичної ігрової переваги «Тайму» у першій половині зустрічі, все ж таки здавалося, що команді чогось не вистачає, для реалізації моментів…
- Справді, у першій десятихвилинці у нас було достатньо моментів, щоб відзначитися, але десь вдало зіграв воротар, десь нам не вистачало майстерності.

- Вихід п’ятого польового у першому таймі не приніс результату, що змінилося після перерви?
- Кінцівка першої половини зустрічі була розмазаною, оскільки ми приходили в себе після двох контратак суперника, коли нам забили вже згадані два м’ячі. В перерві ми зрозуміли, як нам потрібно далі діяти – не спішити відіграватися, щоб не пропустити ще. Найголовнішим для нас було завдання розсудливо  діяти в епізодах, які виникали при грі із п’ятим польовим, тому нам необхідно було спокійно тримати м’яч і розігрувати комбінації, щоб вивести вільного гравця на порожні ворота, що, в принципі, нам і вдалося. Як кажуть, і результат не забарився.

- Але в кількох моментах «Тайм» мало і не поплатився за необережні дії…
- Так, десь нам можливо і пощастило, десь підвела техніка гравців «Урагану». Але, найголовніше, що ми так і не дозволили супернику більше забити.

- У порівнянні із попереднім матчем, що відбувся два тижні тому, чи змінилася тактика дій гравців «Урагану»? Адже вони вже добре знали проти кого  виходять грати на поле…
- Ми чули заяви місцевих футболістів, що вони налаштовані лише на перемогу. Оскільки у Львові вони поступилися нам лише з різницею в один м’яч, то це давало їм можливість спрогнозувати, що вони зможуть забрати в нас очки у себе вдома. Результат першого тайму показав, що хлопці справді готувалися, але, мабуть,  вони не розібрали нашу гру з п’ятим польовим, і не змогли з цим справитися.

- Обережна гра «Урагану» через перебір фолів дозволила «Таймові»  почувати себе вільніше?
- Завжди коли команда «сідає» на п’ять фолів, супернику легше діяти. Ця ситуація відбивається на манері футболістів відбирати м’яч, адже фолити їм не бажано. Загалом і цей фактор теж нам суттєво допоміг.

- Підтримка на трибунах потішила?
- Звісно! Завжди приємно, коли вболівальники їздять з нами на ігри, ми їм щиро вдячні за підтримку, десь і їхня заслуга є у нашій перемозі. Перш за все ми граємо для них, і завжди хочемо тішити їх своєю грою. Тому дякуємо вам, що приїхали, і обіцяємо відплачувати вам своїми перемогами.

- Як почуває себе голкіпер команди Іваняк, якого вимушено замінили через травму?
- Євген пошкодив коліно. Наскільки це серйозно – не знаю, із цим розбирається лікар. За попередніми даними - нашому воротареві необхідно буде взяти деяку паузу, на скільки часу – це питання знову ж таки до лікаря. Але будемо надіятися, що він якомога швидше повернеться до тренувального процесу.

- Чи відчувається напруга перед вирішальною частиною чемпіонату?
- Незважаючи на те, що вже всі команди визначили свої пріоритети, хто за які місця боротиметься, всі готуються. А напруга відчувається і в нашій команді, - ми всі розуміємо, що попереду найвідповідальніші ігри, до яких необхідно підійти в оптимальній формі, і будемо надіятися, що наша переможна серія триватиме і протягом наступних десяти матчів.

- Надзвичайно цікавим обіцяє бути матч із «ТВД»…
- Так, буде справжнє дербі, оскільки із «ТВД» у нас завжди достатньо важкі і цікаві для вболівальників ігри, тому я усіх запрошую на матч. Гра обіцяє бути зовсім не легкою, бо суперник доволі-таки серйозний. Ми готуємося і налаштовуємося тільки на перемогу.

Андрій СТАДНИК спеціально для Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
standy
@ Kyhara
Дербі — спортивний поєдинок між командами з одного міста чи одного регіону, зазвичай відрізняється особливою запеклістю й принциповістю.
вікіпедія (с)
Kyhara
Справжнє ЕНЕРГЕТИЧНЕ дербі відбудеться між Енергією та Ураганом!!!!!