Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
779
0

ТКАЧУК: «Отдал пас на звук»

Игрок «Карпат» непосредственно поучаствовал в голе Худобяка

ТКАЧУК: «Отдал пас на звук»
Игорь Худобяк, фото fcdnipro.ua
Центральний півзахисник «Карпат» Андрій Ткачук в останніх матчах приносить команді чимало користі. На останніх хвилинах у поєдинку проти «Арсеналу» він забив гол, а в останній грі віддав ідеальну передачу на Худоб’яка, якою гріх було не скористатися.
 
«Я не бачив Худоб’яка, віддав пас на звук – чув, що він кричить, просить передачу. Батісту теж не бачив, добре, що він пропустив м`яча. Знаю, що гол Ігоря претендує на звання кращого в турі. Думаю, що врахувавши усі його складові – важливість, напружену боротьбу в турнірній таблиці, повний стадіон глядачів – ніхто й сперечатися не буде, що цей гол найкрасивіший» – розповів Андрій офіційному сайту клубу.
 
У матчі проти «Чорноморця», що відбудеться у п’ятницю, разом з Андрієм у центрі поля не гратиме Самсон Ґодвін – у нігерійця дискваліфікація. Однак, ймовірно, що на поле нарешті вийде Олег Голодюк. «Наразі про нього нічого сказати не можу, але якщо Олег встигне відновитися від пошкодження, то, ясна річ, вийде на поле» – каже карпатівський хавбек.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.