Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
23630
91

Карпаты - Днепр - 1:0

Довгоочікуваний гол приніс перемогу + ВИДЕО

Карпаты - Днепр - 1:0
«Карпаты» - «Днепр»

Один з центральних матчів туру зібрав рекордну у цьому році кількість вболівальників на стадіоні «Україна», серед яких було і менше ніж половина гостьового сектору фанатів «Дніпра».

Обидві команди досить обережно розпочали поєдинок. На вістрі атаки гостей діяв фактично один  Селезньов, за яким приглядав Євген Тарасенко. А Коноплянка більше діяв у середній лінії на організацію атак. Як і належить господарям, «Карпати» поступово почали більше контролювати м’яч, шукали різноманітні шляхи взяття воріт Лаштувки.  Одна з атак львів'ян завершилась дальнім, але неточним ударом Ткачука. А після першого у грі кутового, який «Карпати» виконали з правого флангу атаки, Лаштувка відреагував на рикошет і піймав м’яч неподалік штанги. Дніпропетровці відповіли ударом Коноплянки, проте Тлумак без проблем ліквідував загрозу.

В середині тайму глядачі запустили по секторам стадіону живу хвилю, яка і надихнула «Карпати» на гол. Після чудового пасу Ткачука ніхто із захисників не зумів перехопити м’яча, якого підхопив Худоб’як і, вийшовши на побачення з Лаштувкою, пробив повз чеха у дальній кут - 1:0. Так «Карпати» розмочили домашню суху серію проти «Дніпра», яка розпочалася ще у 2003 році і тривала 453 (!) хвилини.

Гості відповіли черговим і знову неточним кутовим ударом у виконанні Феррейри. А після стандарту у виконанні Калиниченка Тарасенко вчасно виніс м’яч подалі від воріт. І тут же контратака «Карпат» знову могла завершитися виходом на рандеву з Лаштувкою, проте воротар цього разу вчасно випередив Кожанова, зігравши як захисник. Обидві команди швидко переходили центр поля і небезпечні моменти у штрафному суперників виникали часто. Так, після кутового удару Калиниченка м’яч влучив у сітку воріт, але з іншого боку воріт.

Кінцівку першого тайму активніше провели гості, але їх нападники Селезньов та Коноплянка двічі потрапляли в офсайд. А пожвавлення на трибунах майже вщент заповненого стадіону, що поневолі пригадало серію матчів у Львові національної збірної України, викликав удар головою Зеньова, який відгукнувся на кутовий удар Кожанова, і пробив впритул зі стійкою. А після другого стандарту Федецький пробив головою вище воріт. Ігор Іщенко компенсував одну хвилину до першого тайму, завершення якого глядачі зустріли оплесками.

В перерві Володимир Безсонов замінив півзахисника Феррейру на правого захисника Учу Лобжанідзе, який вперше дебютував в основному складі, а Руслан Ротань змістився у центр півзахисту. Перший у другому таймі  небезпечний момент виник після рейду Худоб’яка, який перекинув м’яч через захисника на Кожанова, після удару якого м'яч від ноги Денисову ледь не зрикошетив у ворота Лаштувки.

Підопічні Олега Кононова продовжували  атакувати, і Зеньов міг подвоїти рахунок, пробивши з лівого флангу атаки впритул з дальньою штангою. А потім Іщенку після боротьби за м’яч в центрі поля Годвіна та Ротаня довелося по черзі виймати картки  різного кольору. Нігерійця – за ігрове порушення правил, а Ротань намагався після цього відмахнутися ногою від Годвіна.

Згодом «Дніпро» небезпечно зусиллями Калиниченка виконав штрафний, але м’яч прошмигнув впритул зі стійкою. А після штрафного удару Калиниченка Селезньов, випередивши захисника, таки забив гол, але боковий арбітр зафіксував положення поза грою. Як не дивно, але дніпропетровці у меншості заграли агресивніше та впевненіше. І після дальнього потужного удару Кравченка м’яч пролетів над поперечиною.

Дніпряни так захопились атакуючими діями, що пропустили флангову передачу Гурулі і після удару головою Худоб’яка рятував ворота Лаштувка, перевівши м’яч на кутовий.
Дніпропетровці ж могли зрівняти рахунок після  хороших індивідуальних дій та удару в ближній кут Коноплянки, але Євгену забракло влучності. А після чергового провалу в обороні «Дніпра» на ударну позицію увірвався Гурулі, проте Лаштувка дивом парирував потужний удар грузина.

Тож «Карпати» перервали безвиграшну серію матчів проти «Дніпра», яка тривала 9 матчів поспіль і тепер на «зелено-білих» 2 та 7 квітня чекають ще дві поспіль домашніх гри проти «Чорноморця» та «Таврії».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Днепр» - 1:0

«Карпаты»:
Тлумак, Ощипко, Тарасенко, Тубич, Федецкий, Годвин, Ткачук (Мартынюк, 86), Худобяк, Кожанов (Кополовец, 78), Зенев (Гурули, 72), Батиста. 
«Днепр»: Лаштувка, Денисов, Чеберячко, Русол, Ротань, Феррейра (Лобжанидзе, 46), Назаренко, Кравченко, Калиниченко, Коноплянка, Селезнев.
Гол: Худобяк (25).
Предупреждения: Годвин (59), Кожанов (63).
Удалён: Ротань (59).

Удары (в створ): 7 (3) - 5 (1)
Угловые: 6 - 7
Офсайды: 1 - 8

Зрителей: 27.000
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,500 - 7,500

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

1:0.Худобяк

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 91
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tarasd3
Ищенко то ещё чмо!!! Подмахнул карпатам чмо!Надо удалять было обоих в такой ситуации-и Годвина тоже.Лохов с победой! Хотя колхозу (львов) с такой игрой не хер и рыпатся в европу.
Тре якогось бота придумати проти дебілів, а то адміни шо не дуже на таке дивляться, значить не проти, значить самі трохи бидло.
Тим хто каже, що Карпатам нема чого робити в ЛЄ:
Ви що хочете, щоб в Європі грали постійно ті ж самі клуби кожен рік?
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fortnoix01
Вуйки-бандеровцы вы никогда небыли украинцами как и ваш кумир бандера.Халуи австровенгерские. -tu zdes' samui typoi ili dayn?
calcio6810
АГА-засуньте своє дніпро в одне дупло!!!!
Dron.gin
Таких эпизодов как с Ротанем в каждом матче по 4-5 штук, но никогда за такое красную не показывали!!!!
calcio6810
MULTA-штраф,multo-дуже зрозумів!!!!!!!
volunyak
Lenin36 дніпро пропустив до червоної картки!так шо с*сати вам
Lenin36
Ищенко то ещё чмо!!! Подмахнул карпатам чмо!Надо удалять было обоих в такой ситуации-и Годвина тоже.Лохов с победой! Хотя колхозу (львов) с такой игрой не хер и рыпатся в европу,
КРИСТИНА
Хрюн Моржов — 29.03.2010 12:06Поздравляю Карпаты, а еще больше их болельщиков! Поражения от Днепра, в последних играх, набравшего ход, не ожидал.
======================
А я-ожидала!)))Больше того-была уверена,что "Карпаты" выиграют.(Интуиция не подвела))))
В крайнем случае думала,что ничья будет.Но не проигрыш!!!И рада,что не ошиблась!))
dima-bar
дуже було приэмно дивитися на переповнений вболівальниками стадіон)!!!!! молодці о так підтримувати до кінця сезону і карпатам ліга європи забезпечена.
fortnoix01
АГА, БЕССАМЕ МУЧО, АСТА - ЛА - ВИСТА, ВАФФАНКУЛО !!!!!! -eshe odin gramotei,tu sam ponial, sho napisal?
fortnoix01
Як приємно,що у місті Лева так підтримують улюблену команду. ))) КАРПАТИ((((((-tiamo multo sempre con te!!!!!!!! -Kak poniat' "Ti amo MULTO"?Multa-eto shtraf,i net v razgovore poniatia amo molto-est' amo tanto.pishite pravil'no ili ne pishite. KARPATU-s pobedoi.
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
micha(ZAKARPATIE)
Qarpysha, дойдем, найдем, пройдем, уйдем.
Хрюн Моржов
Поздравляю Карпаты, а еще больше их болельщиков! Поражения от Днепра, в последних играх, набравшего ход, не ожидал. Именно из-за последних приличных игр. Тем не менее, давно считаю сезон для Днепра потерянным, и жду кардинальных изменений в менеджменте и на тренерском мостике.
Надеюсь, это последний сезон, когда Днепр остается без медалей.
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Жоня(Севаст-Днепр)
КРИСТИНА
Скорее всего,из разума вышедший человек!Или наркоман.
micha(ZAKARPATIE)
Дніпропетровськ, чекайте нас, ми скоро їдемо до вас. І краще вам того не знати, що буде вдома вас чекати. Готуйтеся, дніпропетровці, бо заків час тепер прийшов, і як би важко то небуло, я рифму все таки знайшов. СЛАВА УКРАЇНІ.
КРИСТИНА
Жоня(Севаст-Днепр) — 29.03.2010 11:22Гость — 29.03.2010 11:20
А ты кто?
=================
Как -кто?)Ты что-не видишь по количеству ошибок грамматических кто он?)) Он-малолетка!)))
beaver_1972
Формально удалять Ротаня и не засчитывать гол Селезнева пово был, но два не назначеных пенальти - это слишком.