Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
2278
2

СОСНОВСЬКИЙ: «Володя повністю переграв Чемберса»

Головний тренер національної збірної України по боксу Дмитро Сосновський - про бій Кличко-Чемберс

СОСНОВСЬКИЙ: «Володя повністю переграв Чемберса»
Дмитро Сосновський

20 березня в Дюссельдорфі (Німеччина) Володимир Кличко у поєдинку проти американця Енді Чемберса захистив свої титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO. Своїми враженнями від поєдинку поділився Дмитро Сосновський (головний тренер національної збірної України по боксу):

- Мені, як палкому шанувальнику таланту братів Кличків, даний поєдинок дуже сподобався. Володимир боксував потужно та змістовно. Навіть не віриться, що це був його перший поєдинок після травми.

Володя повністю переграв Чемберса, хоч американець вважається досить сильним боксером. Пригадується бій між українцем Олександром Дмитренко та Енді Чемберсом. Дивлячись той поєдинок я зробив багато висновків стосовно американця і вже тоді зрозумів, що він далеко піде. До його позитивних якостей можу віднести швидкість та техніку. Він чудово відчуває ринг та суперника, доволі непогано ухиляється від ударів, вміло працює корпусом. Якщо скласти усе вище перераховане докупи, то отримаємо доволі непростого суперника, що ми й побачили у поєдинку проти Кличка. Хоча Володя не дав жодного шансу супернику. Як на мене Кличко-молодший дуже серйозно «додав» у своїх можливостях. Робота з Емануелем Стюартом дала йому багато нового. На сьогоднішній день у світовому боксі в нього не має конкурентів. Хіба що Віталій Кличко.

Я не думаю, що нокаут на останніх секундах 12-го раунду був несподіваним. Всі попередні удари Володимира не пройшли безслідно. Звичайно, за 10 секунд до гонгу практично всі думали, що результат вирішиться за суддівськими записками. Але підказки Стюарта серйозно вплинули на бій. Тренер весь час говорив Володі частіше бити лівим боковим, саме цей удар і приніс українцеві дострокову перемогу. На телевізійному повторі точно не було видно куди попав Володя, в ніс, щелепу чи ще кудись. Мені знайомі, які були безпосередньо біля рингу, сказали, що удар потрапив у скроню.

Володимир Кличко ще раз довів, що являється найкращим суперважковаговиком. Тепер будемо очікувати на наступний бій Володі. Обов’язковим суперником є росіянин Олександр Повєткін, але набагато цікавішим очікується зустріч із Девідом Хеєм. Але, на мою думку, Девід буде всіляко ухилятися і знаходити відмовки аби тільки не зустрітися з кимось з братів Кличків.

fbu.net.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BERNARDOS
ааааа, подкололи. Я уж было подумал, что мнение будущего соперника Виталия вдруг стало интересным )