Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
910
0

КОНОНОВ: «Наши результаты неслучайны»

Тренер «Карпат» вместе с ведущими игроками рассказал о предстоящем матче с «Днепром»

КОНОНОВ: «Наши результаты неслучайны»
Олег Кононов, фото turnir.com.ua
У неділю «зелено-білі» зіграють проти «Дніпра». А це означає, що посеред тижня «Карпати» традиційно розкривають деякі свої карти. Окрім Олега Кононова, який вчора відсвяткував 44-й рік народження, до журналістів прийшли Ігор Худоб’як та Ігор Ощипко.
 
– Олег КОНОНОВ. У нас особливих проблем зі складом нема. Не зможе вийти на поле дискваліфікований Іван Мілошевіч, під питанням участь у грі Олега Голодюка. Швидше за все, він цю гру пропустить, а до наступної готуватиметься. Хоча усе буде залежати від наших лікарів. Загалом же ми готуємося в звичному режимі.
Про суперника скажу, що «Дніпро» зараз у хорошій формі, команда демонструє атакувальний і комбінаційний футбол. Для мене, як для тренера, буде цікаво провести цю гру і порівняти рівень підготовки команд. Водночас, ми зробимо все для того, аби довести, що наші весняні результати не є випадковими. Важливим фактором успішної гри стане підтримка уболівальників, тож запрошуємо усіх на стадіон.
 
– Запитання до гравців. Учора в Олега Кононова був день народження. Як відзначили?
– Ігор ОЩИПКО: Ми гарно його привітали, а потім пішли тренуватися. Олег Георгійович постарався, щоб ми добре спали (сміється). А щодо подарунку… Спробуємо презентувати його в неділю, на матчі.
 
– Запитання до Олега Кононова. У першому колі «Карпати» тричі пропустили від «Дніпра», зокрема, після стандартів. Те ж сталося і у матчі проти «Оболоні»…
– Справді, цього тижня ми будемо працювати над стандартами у посиленому режимі. Ми знаємо, як «Дніпро» виконує штрафні і кутові, тож готуємося до них. Помилки, які були в Києві, розібрали.
 
– Запитання до гравців. Ця гра, очевидно, викличе чималий ажіотаж, а також інтерес у тренерів збірних. Якщо ви знаєте, що на стадіоні присутні тренери збірної, граєте з підвищеною мотивацією?
– Ігор ХУДОБ’ЯК. У першу чергу, на свою гру треба дивитися. Тренери на різні матчі їздять – не варто на цьому зациклюватися.
– Ігор ОЩИПКО. Мене це мало цікавить. Головне – самому максимально концентруватися на грі.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.