Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
673
0

Національна збірна U-16: перевірка старшим суперником

Калитвинцев задоволений результатом виступу своїх підопічних у першій грі

Минулого тижня, 19 серпня, у литовській Паланзі стартував традиційний турнір для юнацьких команд. Цього року на стартах у Прибалтиці свої сили перевіряє і наша наймолодша національна команда (1990 р.н.). Для підопічних Юрія Калитвинцева це перший серйозний іспит, дебют на міжнародному рівні, до того ж серед візаві, старших за віком (1989 р.н.).

Учора, 21 серпня, українці стартували матчем проти білорусів. І хоча перша зустріч завершилася не на нашу користь – 0:1, гра українців приємно здивувала тренерський штаб. Після першого, ознойомчого збору, організованого на початку липня 2005-го, у колективі з’явилося багато нових футболістів, які цими днями виходять на поле із бажанням якнайкраще проявити себе.

„Відверто, очікував на гірший результат. І аж ніяк не сподівався на таку змістовну гру у виконанні своїх підопічних, - зізнався старший тренер Юрій Калитвинцев. – Як з’ясувалося після розмови з білоруським колегою, команда Білорусії існує вже впродовж трьох років, а наша, у своєму нинішньому вигляді, - всього три дні. Однак дебютний матч проходив за повної переваги українців, а рахунок повинен бути нічийним. Протистояли старшому опоненту, проте зовсім не поступалися у боротьбі на полі. Задоволений хлопцями, відразу після матчу у роздягальні подякував їм за гру. Попереду – зустріч із господарями, це дуже високорослі футболісти. Зазначу, що ми не ставимо перед собою завдання – перемогти за будь-що. Мета насамперед полягає в тому, щоб переглянути гравців, познайомитися з колективом. Мене цікавить характер кожного футболіста. Зараз багато уваги приділяємо теорії. Стосовно організації турніру. Поля у хорошому стані, а ось умови щодо проживання, харчування, транспортування викликають серйозні нарікання. Хоча такі мінуси певною мірою загартовують команду”.

Завтра, 23 серпня, українці протистоятимуть литовцям, а 25 серпня груповий раунд завершимо поєдинком зі збірною Азербайджану. Нагадаємо, що наші повпреди вже втретє виступають у Паланзі. Розіграш-2002 ознаменувався тріумфом „синьо-жовтих”, а минулого року українці посіли третє місце.

Україна: 1.Євген Букша, 3.Анатолій Бурлін (12.Віталій Ольхович, 62), 4.Дмитро Карабаєв, 5.Дмитро Коркішко, 7.Кирило Петров, 9.Євген Шахов (2.Владислав Мельник, 50), 10.Валентин Немченко (6.Максим Марусін, 40), 11.Дмитро Кушніров (16.Максим Бєлий, 72), 14.Володимир Прокопенко (8.Артур Карноза, 40), 17.Едуард Ісмайлов, 18.Максим Максименко.
Запасні: 13.Марк Рубан, 15.В’ячеслав Базилевич.

Гол: пропустили на 12-й хвилині.

Источник – официальный сайт ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 27 апреля 2024, 03:03 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.