Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1636
1

Ребров стал лицом «Кожаного мяча»

Более 50 тысяч команд принимают участие в турнире среди юношеских команд

Ребров стал лицом «Кожаного мяча»
У п'ятницю, 19 березня, у конференц-залі Будинку футболу відбулася прес-конференція представників Федерації футболу України (ФФУ), Асоціації аматорського футболу України (ААФУ), Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч» та компанії «Кока-Кола».
 
Довгострокова угода
 
Захід був присвячений підписанню довгострокової угоди про підтримку світовим брендом головного дитячого турніру України з футболу, яким є «Шкіряний м'яч». У прес-конференції взяли участь віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, президент ААФУ Федір Шпиг, президент клубу «Шкіряний м’яч» Андрій Біба, зірка київського «Динамо» і збірної України Сергій Ребров та генеральний директор «Кока-Кола Беверіджес Україна» Марчел Мартін.
 
Знакова подія
 
На думку Володимира Лашкула, підписання цього контракту є знаковою подією: «Компанія «УФІ» підписала чимало спонсорських угод, однак практично всі вони торкалися розвитку професіонального футболу − насамперед національної та молодіжної збірних. Сьогодні ж ми досягли домовленості про підтримку світовим брендом «Кока-Кола» дитячого аматорського футболу.
 
Вигідна співпраця
 
У свою чергу Федір Шпиг, який стояв біля витоків відродження турніру, пригадав, що 13 років назад у змаганнях на призи «Шкіряного м’яча» брали участь лише 100 команд, в наступному сезоні − 13 тисяч, а у минулому − більше 50 тисяч. «Я переконаний, що завдяки компанії, яка має величезний досвід спонсорування величезної кількості турнірів і була однім з перших партнерів ФІФА та УЄФА, ми зможемо підняти турнір на більш високий рівень. Наша співпраця матиме обопільну вигоду», − підкреслив президент ААФУ.
 
Спільні зусилля
 
Натомість генеральний директор «Кока-Кола Беверіджес Україна» Марчел Мартін зазначив, що його компанія долучилася до цього проекту з двох причин: «Україна завжди була багата на таланти. Достатньо згадати хоча б перемогу збірної країни на Євро-2009 серед 19-річних. Тож нам приємно робити свій внесок в пошук нових зірок «Шкіряного м’яча». З іншого боку, ми сподіваємося на те, що спільними зусиллями надихнемо молоде покоління на досягнення високих результатів та культивування активного способу життя».
 
Ребров − посол турніру
 
Також на прес-конференції було оголошено про те, що Сергій Ребров погодився на пропозицію організаторів змагань стати офіційним обличчям «Шкіряного м’яча».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом
Футбол | 25 апреля 2024, 19:47 9
Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом

Украинский вингер покинет лондонский клуб, если поступит солидное предложение

Брайтон – Ман Сити – 0:4. Как Де Брюйне впервые забил головой. Видео голов
Футбол | 26 апреля 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сити – 0:4. Как Де Брюйне впервые забил головой. Видео голов

Смотрите видеообзор матча 29-го тура Английской Премьер-лиги

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlekseyDK
Я сделал хет-трик в финале турнира "Кожаный мяч" ))))) Ха, как в Букинах!