Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2844
1

Украина сыграет с Голландией, Чехией и Грузией

Юношеская сборная Украины U-17 начинает подготовку к элит-раунду Евро-2010

Украина сыграет с Голландией, Чехией и Грузией
Украины U-17
У п’ятницю, 15 березня, юнацька збірна України в Нікополі розпочала підготовку до кваліфікаційного еліт-раунду Євро-2010 (U-17), який 25-го числа стартує у Чехії. Окрім господарів, суперниками наших співвітчизників будуть голландці та грузини.
 
Травма воротаря
 
Наразі у розпорядженні наставника «синьо-жовтих» Олександра Лисенка перебувають 24 футболісти. Серед тих, кого збирався викликати на збір тренер, відсутній тільки воротар київського «Динамо» Владислав Леванідов, який зазнав травми коліна. Команда вирушає до Чехії 23 березня, а напередодні тренерський штаб має визначити 18 кандидатів, котрі ввійдуть до заявочного списку.
 
Претензії до нападу
 
Окрім тренувань, тестів і тактичних занять, юнаків очікує участь у кількох спарингах. Перший з них − із чернівецькою «Буковиною» − був зіграний у середу і переможця не виявив − 0:0. «Гра проходила у важких погодних умовах і відняла багато сил, − каже Лисенко. − Ми мали 3 − 4 гарні моменти, які повинні були закінчуватися голами, проте хлопців вкотре підвела реалізація. Якщо захист діє в цілому надійно, то до групи атакуючих виконавців є певні претензії. Наразі намагаємось віднайти найбільш ефективне поєднання гравців у передній лінії».
 
Максимальне завдання
 
За словами українського тренера, різноманітної інформації щодо суперників по 1-й групі у нього вистачає. Водночас 58-річний фахівець вважає, що зараз не варто оцінювати шанси команд на вихід до фінального етапу. «Кожен з учасників нашого квартету матиме свій шанс. Є він і в України. Своїх підопічних я налаштовую виключно на максимальний результат, а отже наша мета − перше місце у групі», − підкреслює Лисенко.
 
Сім плюс один
 
Нагадаємо, що восени «синьо-жовті» подолали попередню кваліфікацію, фінішувавши в групі слідом за Францією, але попереду Словенії та Естонії. У еліт-раунді учасники розбиті на сім квартетів. Оскільки господар Євро-2010 (U-17) − збірна Ліхтенштейну − відзаявила своїх футболістів, до фінальної стадії потраплять не тільки переможці груп, але й найкраща друга команда (згідно результатів її поєдинків проти першого та третього колективів).
 
Жеребкування − за три тижні
 
Вирішальні ігри пройдуть з 18 по 30 травня. Жеребкування фінальної стадії відбудеться 7 квітня о 20.30 за київським часом в Художньому музеї Вадуца.
 
Відбірний еліт-раунд Євро-2010 (U-17). Група 1 (Чехія)
 
25 березня. Україна − Нідерланди, Чехія − Грузія.
27 березня. Чехія − Україна, Грузія − Нідерланди.
30 березня. Україна − Грузія, Нідерланди − Чехія.
 
Склад збірної України
 
Воротарі: Євген Волинець («Динамо» Київ), Заурі Махарадзе («Олімпік» Донецьк), Владислав Ігнатенко («Дніпро» Дніпропетровськ).
 
Захисники: Бадри Акубардія, Денис Балан, Антон Братков, Рудольф Сухомлинов (усі − «Динамо»), Ілля Глушицький («Шахтар» Донецьк), Віталій Приндета («Волинь» Луцк).
 
Півзахисники: Ростислав Багдасаров, Сергій Вакуленко, В’ячеслав Чурко (усі − «Шахтар»), Кирило Пасічник, Микита Полюлях (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ), Владислав Калитвинцев («Динамо»), Олександр Марковець («Волинь»), Борис Тащі («Чорноморець» Одеса), Євген Трояновський («Металург» Донецьк), Олександр Цибульник («Металіст» Харків), Сергій Шевцов («Буковина» Чернівці).
 
Форварди: Іван Луканюк («Шахтар»), Сергій Мельник («Таврія» Сімферополь), Ясин Хамід («Металург» Д), Юрій Яковенко («Арсенал» Київ).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
CubiQ
Фигасе, в Никополе...