Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5898
9

Заваров вносит ясность

В продолжение темы дела «Заваров - «Арсенал»

Заваров вносит ясность
Александр Заваров

В даному судовому процесі було проведено лише одне засідання органу футбольного правосуддя – Дисциплінарного комітету Прем’єр-ліги України (ДК УПЛ), яке завершилось передачею наданих ФК «Арсенал» документів на експертизу до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ). Підставою для цього стала наявність ознак фальсифікації документів з боку клубу, про що ми повідомляли в статті «У семи нянек дитя без глаза». На період проведення експертизи розгляд справи було призупинено.

Але, нажаль, КНДІСЕ офіційно повідомив, що не має можливості здійснити експертизу, оскільки зараз не працює необхідне обладнання і вказати конкретний терміни його ремонту також не виявляється можливим.

Враховуючи таку обставину, нами подане клопотання до ДК УПЛ щодо подальшого розгляду даної справи лише за наявними у справі документами, оскільки збільшується ризик наступної фальсифікації.

Також, на розгляд ДК УПЛ нами подана заява з вимогою зобов’язати ФК «Арсенал» спростувати інформацію, розміщену на офіційному сайті клубу в статтях від 11 лютого 2010 року: «Хочу один раз поговорить с Заваровым без коньяка» и «Нам нужен тренер с трезвым взглядом…». Ця вимога обґрунтовується тим, що клуб не зміг підтвердити достовірність публічних звинувачень О.А. Заварова, які містять в собі інформацію, що принижує честь та гідність особи тренера та членів його родини, а також зашкоджує його діловій репутації.

Ми впевнені, що всі звинувачення на адресу Олександра Анатолійовича є лише спробою керівництва клубу виправдати його незаконне звільнення перед інвесторами клубу. Сподіваємось, що розгляд даної справи буде поновлений УПЛ на найближчому засіданні ДК, що, зазвичай, відбувається по середах.

www.iskor.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sanitarium
Сорри за политНЕкорректность, но что вы хотите от человека, которого зовут Вадим Залманович Рабинович? Он еще отсудит свое... Да и не свое тоже...
amber_from_Kharkov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LeonidZhitomir
После истории с предоставлением Арсеналом недействительных контрактов-история с вероятной подделкой документов для меня не есть шоком.От Рабэ МОЖНО ОЖИДАТЬ ЧЕГО УГОДНО.
КСТАТИ-ЭТО УГОЛОВНО НАКАЗУЕМО.
rysaj
------------------------------------------------------------Almar13 — 18.03.2010 07:25 Гость — 18.03.2010 07:21
К одному Заварову больше уважения чем к сотне трезвых рабиновичей--------- я ещо добавлю больше веры ! А так согласен с вами на 100%
------------------------------------------------------------
А хто сказав що РАБЕ "трезвый" !!!!!
Хіба , що ХВОРИЙ ?????
Його "ЗАСЛУГИ" перед Україною ВІДОМІ !!!!!
Святих немае !!!!! А РАБЕ тим більше !!!!!
Виходить , що без "купи-продай" зараз нічого неробиться і всім це ВИГІДНО !!! А коли щось зміниться БОГ його знае !!! Хто мае більше бабла той і ПРАВИЙ !!!!!!!!!!!!!
________
ginn20092009
Хрень какая-то. Поломалось-ремонтируйте. Или зарубежных экспертов привлеките. Я так понял-канитель предстоит долгая и не факт, что удачная для Заварова. Эти акулы ему ещё крови попьют...
Ultrik
/*зараз не працює необхідне обладнання і вказати конкретний терміни його ремонту також не виявляється можливим.*/
бл..я ржу-немогу... это ж цирк какой то..
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
сергей69
а потом еще удивляются почему их так не любят!
Almar13
Гость — 18.03.2010 07:21
К одному Заварову больше уважения чем к сотне трезвых рабиновичей--------- я ещо добавлю больше веры ! А так согласен с вами на 100%