Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
996
1

ФЕЩУК: «Рукою не грав»

Форвард «Таврії» прокоментував хід гри симферопільців проти «Іллічівця»

ФЕЩУК: «Рукою не грав»
Максим Фещук

У поєдинку з «Іллічівцем» «Таврія» опинилася в ролі наздоганяючих, причому перевага гостей вже до 12-ї хвилини складала два м'ячі. Кримчани зуміли переломити хід поєдинку зусиллями Максима Фещука.

—Максиме, за драматизмом гра «Таврія» — «Іллічівець» нагадувала справжній голлівудський трилер... Такий перебіг подій зумовили два швидкі голи?
— Думаю, що саме так. Нам не залишалося нічого іншого, як йти вперед і відігруватися. Почався відкритий футбол, який зумовив таку велику кількість забитих м'ячів. Думаю, глядачам сподобався матч.

— Після 0:2 могли уявити, що будете розчаровані по закінченні матчу?
— Є різні нічиї. Якби ми програвали 0:2, і зіграли 2:2, тоді настрій був би, напевне, чудовим. А коли ти пропускаєш за кілька хвилин до кінця, незважаючи на перебіг події на початку гри, залишаєшся невдоволеним.

— Зізнайтеся, коли забивали, підіграли собі рукою?
— Ні. Це ж чудово видно на повторі. М'яч руки не торкнувся. Візуально так здалося, адже я незручно прийняв його.

— Як вважаєте, хто був ближчий до здобуття трьох очок?
— «Таврія». Ми ж вели в рахунку, мали ще моменти забивати.

— Здається, Фортуна була на боці «Таврії» цього дня. Двічі в першому таймі  гравці «Іллічівця»  влучали у поперечину...
— А в середині другого тайму я поцілив у поперечину. До того ж, коли «Іллічівець» забив рятівний гол? Фортуна допомагала як одним, так і іншим.

— Що вам сказав під час перерви Пучков?
— Була нормальні чоловіча розмова. Пучков сказав, щоб ми вийшли на поле й довели, що ми - команда. Програвати на своєму полі ніхто не збирався.
 
— «Таврія» перебуває в оптимальній формі?

— Відповім так: у хорошій!

— А особисто ви?
— Не мені судити. Відіграв матч нібито непогано, але чимало моментів змарнував. У першому таймі мав пару непоганих нагод відзначитися, у другому – з п'яти метрів влучив у каркас воріт. Для мене важлива думка тренера насамперед. Оцінки журналістів, думка вболівальників - це зовсім інше. Я й сам завжди об'єктивно оцінюю свою гру.  Якщо зіграв невдало, то від правди нікуди не втечеш. Спокійно можу сприйняти критику.

— Ще один матч у турі закінчився з ідентичним  рахунком  — 3:3.  З  чим пов'язаний різкий ріст результативності? Весна прийшла?
—Мені здається, що це — випадковість.

—У результативну нічию зіграла ваша колишня команда «Карпати» в поєдинку з «Арсеналом». Ви переживаєте за виступи колишніх партнерів?
— Мене не хвилюють результати «Карпат».

— Наступний матч симферопольці проведуть проти «Ворскли» на виїзді. Полтавці намагатимуться  взяти реванш за поразку в першому колі, а також їм потрібно виправляти своє скрутне становище. Проти розлюченого звіра грати вдвічі складніше?
— Не тільки «Ворскла» — розлючений звір після невдалого старту навесні. «Таврія» теж втратила два очки в поєдинку з «Іллічівцем». Ми теж злі і їдемо до Полтави не на прогулянку, а здобувати у скарбничку три очки.


Валерій ПРИГОРНИЦЬКИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Cobaaa
ппц...опять на хохляндском(