Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2068
4

Добромиль. Минув рік...

Матч ФК «Львів» - ПФК «Севастопіль» перенесено на невизначений термін

Добромиль. Минув рік...
ФК Львов

ФК ЛЬВІВ - ПФК СЕВАСТОПОЛЬ — перенесено.
14 березня. 15.00. м. Добромиль. Стадіон «Княжа Арена».

Матч між клубами «Львів» і «Севастопіль» має всі шанси потрапити до списку Книги рекордів. Адже протистояння цих суперників вдруге переноситься на невизначений термін. Восени минулого року пандемія грипу А/Н1 N1 зробила свою злу справу із протистоянням лідерів ліги, а зараз, навесні, територію Західної України полонила зима. Хурделиця на Львівщині розігралася не на жарт. Однак негода за день перед цим не завадила «Карпатам» зіграти у Львові на «Україні» з київським «Арсеналом». Але недільного дня «Княжа Арена», попри титанічні зусилля працівників стадіону, виявилась не готовою до проведення центрального поєдинку туру. Шкода людей і видатків, яких зазнав господар. Та на це немає ради.

Але те, що Добромиль засипано снігом, було відомо давно. Проте до ПФЛ України з боку львівського клубу не скерували жодного (!) листа, який би містив інформацію про можливість перенесення матчу через негоду. (У Добромилі за дві доби до матчу земля засніжена, а ртутний стовпчик наближався до позначки мінус 18).

А був би вчасний сигнал, тоді можна було б очікувати й позитивного вирішення проблеми. Кримський клуб не долав би відстань у понад чверть тисяч кілометрів, а львів'яни отримали б можливість без поспіху готувати футбольне поле до наступного домашнього матчу з тернопільською «Нивою», який заплановано на 20 березня. Однак господар, захопившись агітацією про шлягер туру, виклав із клубної каси майже 25 тисяч гривень, аби організувати для фанатів спецпотяг за маршрутом Львів — Добромиль — Львів й опікувався значно важливішими справами. А народ масово прибув на стад¬он і жахнувся від вигляду засніженого газону. Щоправда, футбольне поле було на кілька порядків... краще за минулорічне місиво, коли змагалися ФК «Львів» і «Металіст». Але тоді за підготовку поля взявся відпов¬дати пан Воскресенський і фактично самостійно ухвалив рішення, аби суддя вивів команди на гру. На жаль, до аргументів тренера Маркевича ніхто не прислухався...

Та наступила година пік — 2010 рік, 15.00, київський арбітр Сергій Берізка вивів команди на поле стадіону «Княжа Арена», а через 10 хвилин нарад вирішив, що в таких умовах недоцільно проводити матч. Добре, що судді на чолі з досвідченим делегатом ФФУ Ігорем Хібліним потурбувалися про здоров'я спортсменів і тих дітей, які мали бігати за м'ячами, аби вчасно їх подавати футболістам. Диктор по стадіону оголосив таку інформацію: «Матч перенесено на невизначений термін».

Однак на цьому емоції на добромильському стадіоні не вщухли. Невдовзі надійшла нова команда: бажаючі можуть здати квитки, аби отримати свої гроші. Навколо квитків і кас миттєво почався панічний рух. Бажаючі підзаробити розривали свої квитки надвоє і не соромились відшукати потрібний корінець у смітниках. Видовище не з приємних, але така вона, наша реальність і байдужість. Дуже прикро, що ніхто із відповідальних осіб ФК «Львів» у цей момент не підійшов до кас, аби розтлумачити розлюченій юрбі ситуацію...


Олександр ПАУК, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ruslan-75
Був на стадіоні,проїхав 130 км.Вболіваю за ФК Львів,був і на грі з Металістом,дуже вдячний керівництву клубу за чудовий газон на стадіоні,думаю,що в Добромилі я був останній раз.І багато моїх знайомих,які приїхали із Львова на цей "чудовий" стадіон,як це вважає президент ФК Львова,також останній раз приїхали в це чудове село.
orl104
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ChMP
офигеть...21 век...
Дедушка Vovan (Полтава)
Котляревський і Шевченко перевертаються в домовинах! Навіть Сосюрі незатишно:
"...негода за день перед цим не заРадила «Карпатам» зіграти у Львові..."
"...Шкода людей і ВИДАТКІВ, яких зазнав господар..."
"...2010 рік, 15.00..." (щодня, чи що?)
Непокоїться і дух великого географа і дослідника Миколи Міклухо-Маклая, чухає свою віртуальну потилицю, роздумуючи над фразою:
"...Кримський клуб не долав би відстань у понад чверть тисяч кілометрів...", бо 250 кілометрів від Севастополю у напрямку Добромиля - це, щонайбільше, Миколаїв (звісно, Миколаївської області, а не Львівської).
"...Щоправда, футбольне поле було на кілька порядків... краще за минулорічне місиво, коли змагалися ФК «Львів» і «Металіст»... На жаль, до аргументів тренера Маркевича [той раз] ніхто не прислухався..." - а ось тут я цілком підтримую О. Паука. А скільки бруду було свого часу вилито на харків'ян...