Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1512
0

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Ситуація доходить до смішного…»

Головний тренер «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про найближчі матчі та «угорські м’ячі» «Енергії»

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Ситуація доходить до смішного…»
Станислав Гончаренко

Головний тренер «Тайму» Станіслав Гончаренко про найближчі матчі, здоров’я капітана своєї команди Максима Павленка та «угорські м’ячі» «Енергії».

Про західноукраїнські дербі
В найближчих іграх ми зустрічаємося з принциповими суперниками. В цих матчах елемент дербі виходить на перше місце. Ці команди дуже мріють якось перемогти. Вони амбітні і мають на це право. Ми ж не маємо право дозволити їм це зробити. Із «Шахтарем» «Тайм» сперечається за перше місце, а тому для нас важливий результат кожної гри. Тільки ретельна підготовка може дозволити нам добитися позитивного результату в кожному матчі. Якщо ми не належно підготуємося, буде важко протидіяти шаленому настрою і мотивації наших суперників. «Енергія» та «Ураган» - команди створенні підприємствами однієї галузі. Вони і сперечатимуться за бронзу. Тому, для них теж надзвичайно важливим є результат гри із «Таймом».

З «Ураганом» ми проведемо впродовж цього місяця два матчі. Потрібно психологічно правильно оцінити цього суперника. В останніх іграх івано-франківці невдало грають в обороні: пропустили по сім голів від «ЛТК» і «ТВД». Для команди, яка бореться за бронзу, це занадто. Але це ще не означає, що «Ураган» не здатен мобілізуватися, налаштуватися на боротьбу. Якщо ми хоч трохи недооцінимо суперника, дозволимо собі навіть незначну поблажку, то цим може скористатися наш суперник – «Енергія» або «Ураган».

Про травму Павленка
Через рецидив травми Максим Павленко пропустив гру із «Контингентом». Він до кінця не відновився і досі. Його участь в суботній грі із «Енергією» під питанням. Максим потребує спокою і лікування. Без цього він не може відновитися.

Про специфічний м’яч
Донедавна в чемпіонаті України ми грали одними м’ячами, які затверджувала Асоціація. В Харкові, де проходив «Фінал восьми» Кубка України, також грали цими м’ячами. Перед кубковими змаганнями саме піднімалося питання якими шкіряними кулями грати, позаяк команди приїхали із різними. Асоціація тоді затвердила ті м’ячі, які ми використовуємо в матчах чемпіонату. А тут з’ясовується, що «Енергія» із чемпіонату Європи в Угорщині привезла 10 нових м’ячів. Вони хочуть грати ними в суботу із нами і завдяки такому ходу отримати над нами перевагу. «Таймівці», які грали на чемпіонаті Європи, мені говорять, що ці м’ячі дуже відрізняються від тих, якими ми грали донедавна. Такий шлях має право на існування, але не вважаю його гідним. Мене дивує не стільки вчинок «Енергії», а той факт, що в українському чемпіонаті команда може сама вибирати яким м’ячем їй грати ту чи іншу гру.

До прикладу, під вивіскою збірної України «ЛТК» поїхала на турнір в Лівію. Якщо вони там надумають купити якісь специфічні м’ячі, їм також дозволять ними грати в чемпіонаті України? Ситуація доходить до смішного. Я не нарікаю на «Енергію», просто ратую за те, щоб прийняті правила не порушувалися.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.