Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
923
0

КОНОНОВ: «Із самовіддачею у наших форвардів усе гаразд»

Олег Кононов поділився враженнями від поєдинку з «Металістом» та найближчими планами «Карпат»

КОНОНОВ: «Із самовіддачею у наших форвардів усе гаразд»
Олег Кононов

Після завершення міжсезоння у першій офіційній грі року суперником «Карпат» став бронзовий призер трьох останніх сезонів, амбіційний харківський «Металіст». І підопічні головного тренера «зелено-білих» Олега Кононова здобули заслужену перемогу, здолавши «жовто-синіх» після семирічної перерви.

- Підготовка команди під час тренувального періоду, який тривав кілька місяців, була спрямована, перш за все, на успішну гру «Карпат» у перших турах весняної частини сезону, - каже Олег Кононов. - Перемога над «Металістом» ще не означає, що в нас усе в порядку. Треба серйозно готуватися до кожної гри... Ми вже забули про «Металіст» і подумки на поєдинку із «Зорею» в Луганську.

- І все ж, повертаючись до гри з харків’янами... Не маєте зауважень до нападників «Карпат»? Адже пенальті «заробив» захисник Іван Мілошевіч, а переможний гол забив півзахисник Олег Голодюк?
- З нападниками зараз працюємо, рухаємося в цьому напрямку... Дивимося своїх гравців із молодіжного складу, активізувались на трансферному ринку. В мене немає претензій до самовіддачі наших форвардів - більше до реалізації гольових моментів. У грі з «Металістом» кілька нагод відзначитись втратили і Михайло Кополовець, і Сергій Зеньов, і Денис Кожанов.

- Довелося перекроювати ланку нападу після того, як з початком другої частини сезону «Карпати» покинув один з кращих бомбардирів - Сергій Кузнецов...
- Це футбольне життя. Сергій ще раніше не приховував, що хоче спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. А для мене найголовніше, щоб у «Карпатах» виходили на поле ті гравці, які горять бажанням грати за львівський клуб.

- Яка мета стоїть перед «Карпатами» цього сезону?
- Завдання, поставлене перед тренерським складом і гравцями команди, ніхто не відміняв - завоювання путівки до Ліги Європи.

- У суботу, 6 березня, у «Карпат» перша виїзна гра року - із суттєво оновленою у міжсезоння «Зорею». Її гравцями стали й колишні карпатівці - Богдан Шуст і Володимир Єзерський...
- Цей поєдинок буде для нас непростим. Адже це вже не та «Зоря», яку ми в першому колі у Львові розгромили з рахунком 4:0. Луганці до матчу з «Карпатами» готуються ґрунтовно. Зокрема, аби підтримати оновлену «Зорю», у першій домашній грі вхід для уболівальників на луганському стадіоні «Авангард» буде безкоштовним. Ми ще з понеділка почали серйозну підготовку до цього матчу. Приєднаються до нас і викликані на матчі молодіжних збірних естонець Сергій Зеньов та Олег Голодюк. Травмованих і дискваліфікованих гравців у «Карпат» немає, тож постараємось поповнити очковий запас нашої команди.

- У Луганськ, як і на кожен виїзний матч, вирушить і традиційна група підтримки «Карпат»...
- Хочу подякувати усім нашим вболівальникам. Їх багатотисячна підтримка особливо відчувалась у переможному матчі з «Металістом». Гравці «Карпат» сподіваються, що так буде й на інших домашніх матчах.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, Високий Замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.