Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3010
4

Тайм - Контингент - 10:0

Хіба могло бути по-іншому?

Тайм - Контингент - 10:0

У цьому матчі рахунок каже сам за себе. Хіба могло бути по-іншому? Команди знаходяться на протилежних полюсах турнірної таблиці і у перемозі «Тайму» ніхто й не сумнівався.

Хоча у першому колі перемога чемпіону України далась дуже важко. Тоді підопічні Станіслава Гончаренка вирвали перемогу 3:1 лише наприкінці зустрічі. Але цього разу «Контингент» не зміг нічого протиставити «машині» Гончаренка.

Незважаючи на те що «Тайм» був явним фаворитом, жодної недооцінки суперника чи неналаштованості на гру у команди не було. Всі вийшли зосередженими, щоб вміло виконати свою роботу. Перший гол «таймівці» забили на 4-й хвилині. У черговій атаці Кондратюк із Якуніним граючи у стінку пройшли всю оборону гостей, і у підсумку Якунін замикав передачу партнеру і влучив у руку Піхоцькому. Пенальті чітко реалізував Легчанов. Через дві хвилини лише голова захисника врятувала гостей після удару Овсяннікова. Загалом у «Тайму» було стільки моментів, що всі їх перерахувати дуже важко.

Другий гол львів’яни забили зусиллями Якуніна. Сергій пройшов по центру і метрів з 10 влучив у дев’ятку воріт, м’яч від перекладини влетів у сітку. Згодом відзначилась і друга четвірка. Це Чепорнюк на Дмитра Бондара, а той з розвороту – 3:0. Але перша четвірка «Тайму» на це відповіла своїми двома влучними ударами. На 15-й хвилині Легчанов накинув м’яч з аута на протилежний фланг, звідки Кондратюк розстріляв ворота. Через дві хвилини Якунін був у ролі асистента, а Легчанов відправив м’яч у сітку.

Після цього головний тренер «Контингенту» замінив воротаря, але хіба це могло щось змінити. За три хвилини до перерви Проценко пропустив ще два голи. На 19-й хвилині Скорому вдався дальній удар точно в дев’ятку. А через хвилину триходівка Макаєв – Скорий – Дмитро Бондар завершилась ударом головою останнього.

В «Контингенту за весь перший тайм можна виділити хіба що удар Піхоцького, після якого Іваняк витягнув м’яч з нижнього кута і невикористаний вихід на побачення із воротарем Саківського.

Після такого першого тайму другий можна було б і не проводити. По перерві «Тайм» трохи розслабився і дозволив більше атакувати й гостям. Але незважаючи на це м’ячі залітали у ворота Проценка. Спочатку Якунін оформив дубль, а згодом це ж зробив Скорий. Віталій міг забити ще принаймні два рази, але впродовж хвилини двічі не влучив по воротах із меж штрафного майданчику. Наприкінці матчу, як і завжди, Гончаренко зняв воротаря і випустив п’ятого польового гравця. Цього разу ним став Овсянніков. І через хвилину після виходу Легчанов забив десятий гол.

Наприкінці матчу «Контингент» міг забити все-таки один гол. Підопічні Гончаренка втратили м’яч на своїй частині і Киришун пробивав по порожніх воротах, але Чепорнюк кинувся в підкаті і зупинив м’яч. Сфера відкотилась до Саківського, який пробиваючи з лінії штрафної, вклав усю злість за всі десять пропущених голів і ледь не зламав перекладину.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «Контингент» (Житомир) - 10:0

«Тайм»
: Иваняк - Бондарь А., Бондарь Д., Кондратюк, Легчанов, Макаев, Москвин, Овсянников, Скорый, Чепорнюк, Якунин
«Контингент»: Сорокин (Проценко, 17) - Дригус, Киришун, Ковалев, Коваль, Мухин, Пихоцкий, Сакивский, Федорченко
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Литвинов (Донецк)
Легчанов, 4, с пенальти, Якунин, 10, Бондарь Д., 12, Кондратюк, 15, Легчанов, 17, Скорый, 19, Бондарь Д., 20, Якунин, 21, Скорый, 26, Легчанов, 36
 
Удары (в створ): 25 (17) – 5 (5)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 4
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vasyava...Lisboa
10:0 ........no comennts.....
zubrik25
скромный вопрос, а видео будет?))
Vovasss
Так, вхід платний...
Правда не знаю по скільки... Здається по 10 грн.
В Павленка мікротравма, якої він зазнав ще у півфіналі із "Шахтарем" у Харкові...
Syusik
Молодці! Не зміг піти на матчі, а дуже шкода ..
Вхід був платний?
Чому не грав Павленко? травмований?