Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1667
0

Склад української збірної на чемпіонат світу в Катарі

12-14 березня в Досі відбудеться чемпіонат світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях

Склад української збірної на чемпіонат світу в Катарі

Виконкомом ФЛАУ було затверджено склад команди, до якої увійшли 7 чоловіків та 11 жінок.

Чоловіки не стартуватимуть в жодній біговій дисципліні, проте будуть широко представлені в технічних видах програми. Першого дня чемпіонату змагання почнуть багатоборці, серед яких стартуватиме срібний призер минулорічного чемпіонату Європи з зимового семиборства, рекордсмен України Олексій Касьянов.

Переможець Всесвітнього легкоатлетичного фіналу 2009 року, котрий на чемпіонаті світу в Берліні фінішував четвертим, Максим Мазурик змагатиметься в секторі для стрибків з жердиною.

Рекордсмен світу серед юніорів в закритих приміщеннях Віктор Кузнєцов, котрий цієї зими тривалий час очолював світовий топ-лист, в Досі стрибатиме у довжину в компанії з Андрієм Макарчевим.

Чоловічі стрибки у висоту від України представлятимуть також двоє атлетів: екс-чемпіон світу, переможець минулорічного командного чемпіонату Європи Юрій Кримаренко та Дмитро Дем’янюк, котрий цього сезону має в активі стрибок на 2 м 31 см.

Срібний призер зимового чемпіонату Європи Віктор Ястребов буде змагатися в секторі для потрійного стрибка.

Його дружина Наталя Ястребова, як і ще один стрибун потрійним Дмитро Тидень поки що знаходяться на листі очікування.

Жіночу команду на катарському чемпіонаті світу очолить олімпійська чемпіонка з багатоборства Наталя Добринська, котра на минулому чемпіонаті України встановила новий рекорд України з легкоатлетичного п’ятиборства 4778 очок.

Переможниця першого командного чемпіонату Європи Юлія Кревсун та Наталя Лупу бігтимуть дистанцію 800метрів.  Вдвічі коротшу дистанцію долатиме Антоніна Єфремова, яка два роки тому на зимовому чемпіонаті світу в Валенсії фінішувала четвертою. У найкоротшому спринті – 60-метрівці – виступатимуть Олеся Повх та Марія Ремень. Фіналістка минулого чемпіонату світу в закритих приміщеннях з бігу на 60 метрів з бар’єрами Євгенія Снігур відстоюватиме свої амбіції і в Катарі.

Лілія Кулик стартуватиме в секторі для стрибків потрійним, а Вікторія Рибалко та Вікторія Молчанова стрибатимуть у довжину. Олена Демидова представлятиме Україну в стрибках у висоту.

uaf.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.