Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3816
16

Кузнецов уехал в Россию

Форвард «Карпат» подписал контракт с «Аланией»

Кузнецов уехал в Россию

Нападник «Карпат» Сергій Кузнецов поповнив склад російської «Аланії» з Владикавказа. Клуб з Північної Осетії з нового сезону гратиме у російській Прем`єр-лізі. Сергій Кузнецов, термін контракту якого з «Карпатами» завершується у грудні 2012 року, перейшов до «Аланії» на правах оренди з правом викупу. Термін оренди завершується 15 липня 2010 року.

«Сергій виявив бажання спробувати свої сили у російській Прем`єр-лізі. Для мене ж пріоритетним є бажання футболіста грати саме у «Карпатах», - коментує перехід гравця головний тренер «зелено-білих» Олег Кононов. - Я вдячний Сергію за час, проведений у нашій команді, за ту роботу, яку він виконував. Від душі бажаю йому успіхів у новому клубі».

Довідка

Сергій Кузнецов дебютував у «Карпатах» 21.09.2008 року, перейшовши до львівського клубу з першолігової російської «Ности». Загалом у чемпіонаті та Кубку України у складі «Карпат» 27-річний форвард провів 41 матч, забивши 16 голів.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patrick_ua
Поки що нічого страшного в цьому немає!
Виграли в Металіста і без Кузнєцова!
denreina
Странно!?
shmatkoemae
интерсесно что же случилось... просто так не уходят, тем более за 3 дня до игры
Tetiy
Батиста в прямом смысле слова выбил Кузнецова из стартового состава и из команды за одно
Andrej19801980
Какой нормальный ПРЕЗИДЕНТ , продаст ( или в аренду отдаст ) за 3 дня до ЧЕМПИОНАТА ????? Дым.... в очередной раз Себя показал .... Очередной скандал ... Ковель , Лащенков Мартыщюк,Федорив,Кузнецов , кто следующий ??
Andrej19801980
В преддверии весенней части нынешнего чемпионата «Карпаты» понесли серьезную кадровую потерю: нападающий Сергей Кузнецов покинул Львов. 27-летний футболист будет выступать в премьер-лиге России за «Аланию».
- Во владикавказском клубе буду играть на арендных правах до конца июня, - сообщил форвард корреспонденту «СЭ». – В «Аланию» я попал по инициативе ее главного тренера Владимира Шевчука - бывшего помощника Валерия Газзаева в «Динамо», которому хорошо известны мои возможности.
- Чем продиктован ваш уход из «Карпат»?
- Мне не хочется акцентировать внимание на нюансах моего шага. Думаю, что по прошествии времени львовские болельщики меня поймут и никомм образом не станут осуждать. Я чувствовал их любовь и всегда отвечал им взаимностью. Поклонники у «Карпат» особенные, и я им очень благодарен. Благодарен я и главному тренеру львовского клуба Олегу Кононову за совместное сотрудничество. Очень сожалею, что оно прервалось. Время, проведенное во Львове и в «Карпатах», навсегда останется в моей душе.
- Стало быть, в стартовом матче весенней половины сезона с «Металлистом» в составе «Карпат» вас не будет?
- Я уже нахожусь в расположении «Алании» на тренировочном сборе в Турции. Буду с интересом следить за выступлениями «Карпат» и переживать за львовскую команду. Хочу пожелать ребятам успехов в чемпионате и достижения поставленной задачи - попадания в Лигу Европы.
gtz0803
myroslavmail — 25.02.2010 23:15 Не даремно його Батіста стукнув
А якщо серйозно то нічого страшного не бачу... На його позиції є Батіста, Зеньов і Фурта
----
При чому тут позиція? Хто голи забивати буде?
Плюс Кузнєцов був як Міля при Сьоміні. Мдя, дуже шкода.
Поживемо, побачимо.
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Igor_Drobniy
Батисту отправить в чемпионат Гондураса за это.
DooNbaSss_STrong
мда
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
2 dudigo78
Низом хіба на Фурту А що ти маєш на увазі іншого плану? Він центральний форвард, ЯК І ЗЕНЬОВ ДОРЕЧІ (мене дивувало раніше, що його ставили на фланги) як і Кузнєцов - я вважаю, що гра на "верху" у Батісти і Зеньова цілком нормальна... А награвав позицію... це ти перебільшуєш. Батіста досить часто виходив на заміну САМЕ на позицію Кузнєцова... і почував себе досить впевнено, я проблем не бачив! Звичайно Батіста по своєму "унікальний" зі своїм самолюбством але ось його вихід з закарпаттям, саме завдяки самолюбству Батісти, і змінив хід гри! Та і не Батістою єдиним... Я вважаю що Зеньов може класно зіграти центр-форварда і Фурта(з часом).
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
Не даремно його Батіста стукнув
А якщо серйозно то нічого страшного не бачу... На його позиції є Батіста, Зеньов і Фурта - саме під якого, відчуваю, готують місце! Буде видно...
Vadim20021977
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
talibanslv
Тяжеловато Карпатам без Кузнецова будет