Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
657
0

Загальна депресiя

Интересные комментарии к матчу Шахтер - Интер

Представляем Вашему вниманию некоторые особо интересные комментарии публичных людей к матчу Шахтер - Интер. И пусть не все из них, а только один имеет прямое отношение к спорту, но нам показалось, что эти мнения могут быть интересны Вам.

Дмитрий Корчинский (Лидер Партии "Братство")
Це загальна депресія, яка починається в Україні. Це проявляється і в економічній стагнації, і в розчаруванні виборців, в зрадливості політиків. В тому числі це так чи інакше впливає і на психологічний стан спортсменів. Тобто це просто свідчення загальної психологічної депресії нації.

Я бачу вихід тільки в мобілізації опозиційних сил. І оцей драйв, який має з’явитися у зв’язку з цим, має перекинутися в тому числі і на спортсменів, культурних діячів, і так далі.

Алексей Маргиев (Шеф-редактор отдела спорта "Нового канала")
Я не думаю, що поразки "Динамо" і "Шахтаря" пов’язані між собою. Шахтар програв дуже сильній команді, з "Динамо" - трохи інша ситуація, там ціла сукупність факторів. Ці фактори у фіналі і призвели до поразки супернику, який слабкіший за "Динамо”.

Звичайно, кожного року не можливо набирати такі коефіцієнти, як минулого року ми набрали - це реальний процес в футболі.

А що стосується "Динамо” - там і внутрішня ситуація в команді складна, і тиск на клуб - це звичайно не могло не вплинути на такий результат.

А що стосується поразок наших клубів на фоні успішних виступів збірної команди України, я думаю, що це - не закономірність і не нонсенс. Збірна добре стартувала, але новий тренер і футболісти відчули і його ідею, і смак перемоги, які він їм дав. Нормальний мікроклімат в команді.

Тарас Чорновил (народный депутат, фракция "Регионы Украины")
Я думаю майбутнє в нашого футболу є, йому просто треба перейти від двох проблем, які сьогодні над ним тяжіють. Перше - це надмірна комерціоналізація футболу і надмірна кількість легіонерів, які в українських командах є, і які не мають того відчуття необхідності перемоги. Чомусь працюючи в таких командах як «Мілан», «Інтер» та будь-яких інших, вони знають що там треба робити. Ставлення до України, яке в цьому світі збереглося, таке, що навіть ті самі футболісти, які тут працюють, лише відробляють гроші і внутрішнього патріотизму за чужу команду у них нема.

А другий момент - це те, що футбол звик бути в деякій мірі привілейованим видом спорту. Оскільки він є визначальний вид спорту для України, на всіх турнірах, і політичне значення, певне, мав, то, мабуть, це виправдано. І сьогодні від минулої влади, враховуючи, що дві основні команди - і «Динамо», і «Шахтар» - були пов’язані з людьми, м’яко кажучи, (які - ред.) не є прихильниками нової влади і не дуже нею толеруються, вона не знайшла нічого кращого, як добре потоптатися по самому їхньому дітищу - по футболу. Історії, які постійно точаться навколо київського «Динамо», розбалансовують роботу команд. І надіятися, що команда буде грати злагоджено, коли ідуть постійні скандали і невідомо яке буде майбутнє (чи будуть кошти на виплати, чи буде нормально вона існувати, чи буде клуб зберігатися) - це надто великі сподівання.

Що стосується «Шахтаря» - ті ж речі, які йдуть навколо його засновників, напрямець ніби не пов’язані з футболом, але теж в певній мірі дестабілізують. Плюс «Шахтар» добре провів українські чемпіонати і, мені здається, що він просто трохи перевиснажився, так що тут мабуть трошки інша причина. Їм потрібен невеличкий відпочинок і, я думаю, вони наберуть форму.

Источник - Фраза

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.