Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Фигурное катание
|
1587
1

ВОЛОСОЖАР: «Сьогоднішній прокат вважаємо найкращим у сезоні»

Лідери нашої збірної з фігурного катання Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов посіли восьме місце

ВОЛОСОЖАР: «Сьогоднішній прокат вважаємо найкращим у сезоні»

Довільна програма сьогодні була оцінена суддями на 119.64 бали. Таким результатом наші фігуристи залишились дуже задоволені.

«Сьогоднішній прокат ми вважаємо найкращим у сезоні. Незважаючи на помарку на початку програми, вдалося позбутися напруги і кататися в своє задоволення. Завдяки цьому ми виконали абсолютно все, що задумували», – розповіла Тетяна Волосожар.

«Зазвичай після короткої програми – перед довільною – через нервування я ніколи не сплю. А тут, у Ванкувері, мені вдалося виспатись – напевно, саме це дало потрібний настрій та допомогло виступити впевнено й кататися без побоювань. Тож хоча медалей не завоювали, закінчуємо ці Олімпійські ігри мажорним акордом – вдалим виступом, який для мене скоріш за все стане останнім на великій льодовій арені», – додав Станіслав Морозов.

Колеги Тетяна та Станіслава по українській збірній Катерина Костенко та Роман Талан свої перші зимові Олімпійські ігри закінчили на 20-му місці.

На подіум же піднялись дві китайські пари: Шень Сюе та Чжао Хунбо, які були лідерами після короткої програми, зберегли першу позицію і за підсумком двох виступів, завоювавши олімпійське «золото», а їхні партнери по команді Квин Панг та Джан Тонг стали срібними призерами «білої» Олімпіади-2010. Третю сходинку п’єдесталу зайняли українка Олена Савченка та Робін Шолкови, які виступають за збірну Німеччини.

НОК України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.