Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Санный спорт
|
1717
1

Фелікс Лох з Німеччини виграв Олімпійські ігри

20-річний німець Фелікс Лох виграв золоту медаль у змаганні саночників

Фелікс Лох з Німеччини виграв Олімпійські ігри

В ніч на понеділок на Олімпіаді у Ванкувері розіграли комплект нагород з санного спорту серед чоловічих одиночних екіпажів.

Золота медаль дісталася 20-річному німцеві Феліксу Лоху, що показав після чотирьох спроб результат 3 хвилини і 13,085 секунди. Друге місце також посів представник Німеччини Давид Меллер (3 хвилини і 13,764 секунди). Бронза Ігор-2010 - в італійця Арміна Цоггелера (3 хвилини і 14,375 секунди).

Срібний призер Олімпіади-2006 у санному спорті росіянин Альберт Демченко, який був одним з фаворитів, не зміг потрапити до числа призерів, посівши четверте місце.

Зазначимо, що незадовго до вирішального старту росіянин заявив, що не розраховує на медаль Олімпіади через зміну протяжності траси.

Справа в тому, що санну трасу для чоловіків скоротили на 176 метрів після аварії, в результаті якої розбився грузинський спортсмен Нодар Кумаріташвілі. За словами Демченка, скорочення дистанції негативно позначилося на швидкості спуску, а отже і на кінцевому результаті прибуття.

Змагання саней на Олімпіаді у Ванкувері продовжаться в четвертий день проведення турніру. У ніч на 16 лютого по Києву першу спробу виконають жінки-одиночниці. У цьому виді Україна пов'язує надії з Лідією Лудан.

TCH.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.