Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
2027
5

Національна збірна: перше тренування перед Італією

Воно ж стало і останнім...

Національна збірна: перше тренування перед Італією

Сьогодні, 9 лютого, на льоду ЛСК «Авангард» національна збірна команда України провела своє єдине тренування перед відльотом до Італії, де з 11 по 13 лютого українці гратимуть на турнірі Euro Ice Hockey Challenge. Під керівництвом Анатолія Степанищева, Олексія Щебланова та Юрія Шундрова займались 25 виконавців (3 голкіпери та 22 польові гравці).

«Ми поїдемо до Італії у експериментальному складі, - бере слово тренер команди Анатолій Степанищев. – Травмовані Вадим Шахрайчук, Віталій Люткевич, Олег Шафаренко, Андрій Міхнов, Віталій Литвиненко, Дмитро Цируль, Сергій Варламов. Сьогодні біль у паху відчув Юрій Дяченко. Тож свій шанс отримають молоді виконавці – Дмитро Ісаєнко, Ігор Слюсар, Дмитро Якушин, Юрій Гунько, Дмитро Німенко. Остаточно список 22 гравців, які вирушать до Італії визначиться сьогодні. Плануємо поекспериментувати з тактикою. Можливо, навіть в кожній грі різні ланки будуть грати у різний хокей».

Завтра наша команда вилетить до Італії. Суперниками нашої команди на турнірі будуть національні збірні команди Італії, Франції та Австрії.

Прес-служба Федерації хокею України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ialexander
Получившим шанс "молодым" Якушину и Гунько 32 и 37 лет соответственно.
--------
Они молодые по меркам сборной
vadyu
я поражаюсь таким новостям, зато про покер
Filidor
asonassa1983 И не говори. В хоккее у нас полный бардак. Уровня нет абсолютно никакого, равно как и будущего. Если в магазинах спортивных не продают инвентарь, или если он есть, то стоит очень даже не дёшево, то о том, чтоб во дворе залить каток и покатать в своё удовольствие не может быть и речи. хотя, сам знаю, очень многие родители своих пацанов отдали бы на хоккей.
asonassa1983
Мы живем в самой...стране в мире) Хочется поинтересоваться у знатоков:сколько раз в финальной части ЧМ играла футбольная сборная, а сколько хоккейная? Сколько бабла тратится на футбол и на развитие хоккея? Вобщем все и так очевидно... Жаль мне фанатов хоккея...
Iv70
Вперёд,ребята!Возвращайтесь с победой!