Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1178
1

ЮРЧИШИН: «Перегляну матчі Металіста»

Розмова зі спортивним директором «Карпат» про перші дні других зборів у Антальї Степаном Юрчишиним

ЮРЧИШИН: «Перегляну матчі Металіста»

– Туреччина зустріла нас чудовою погодою, але вже у неділю вона зіпсувалася. Майже добу йдуть дощі, затопило поля, тож ми були змушені відмінити понеділкове тренування. Кілька команд навіть скасували свої товариські матчі. Однак синоптики обіцяють, що у вівторок погода покращиться, тож ми зможемо провести запланований спаринг проти софійської «Славії».

– Чи будуть на цьому, та й наступних матчах, спостерігачі з інших клубів?
– Звичайно. Вони відвідували і будуть відвідувати матчі конкурентів. Зрештою, це робимо і ми. Поруч тренується харківський «Металіст», який запланував три спаринги. Я точно їх відвідаю. Це нормальне явище – наші попередні матчі на першому зборі переглядали представники «Чорноморця», «Таврії», «Зорі» та інших клубів. Учора в мене з’явилася вільна хвилька, тож я поїхав на матч «Спартак» (Москва) – ЦСКА (Софія). На зборах ніхто ні від кого не ховається.

– Як виглядають гравці молодіжного складу, що поїхали з основою?
– У них горять очі – і це вже добре. Видно, що хлопці дуже стараються, прагнуть заявити про себе головному тренеру. А воротар Роман Мисак аж перестарався – травмував собі носа, але до весілля загоїться (сміється). Незначні проблеми зі здоров’ям є в Ігоря Ощипка.

– «Карпати» вперше розташувалися в готелі Susesi de Luxe...
– Ним ми повністю задоволені. Майже всі номери з видом на море, до якого всього 100 метрів. Незначна відстань і до полів – хвилин 10 автобусом (з готелю Topkapi, де «Карпати» базувалися на перших зборах, до полів треба було їхати майже півгодини. – Авт.). Немає претензій ні до харчування, ні до тренажерного залу, ні до басейну.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fckarpaty
http://fckarpaty.com.ua/news/tovariskij_match_karpati_slavija_bolgarija_1_1
/2010-02-09-1011