Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
|
980
256

Кадети – п’яті!

Підсумки юнацького чемпіонату Європи (U-16)

В неділю іспанському Леоні закінчився юнацький чемпіонат Європи (гравці 1989 р.н. і молодше). Збірна України під керівництвом Віталія Лебединцева виборола п’яте місце – це найкращий результат, на який українці могли розраховувати після невдалого виступу у чвертьфіналах. Володарем золотих медалей стала збірна Туреччини, срібло у Франції, а бронза у Іспанії.

 

В останній день змагань наші хлопці у чудовому стилі взяли реванш за поразку у попередньому раунді у російських одноліток 73:66. Хоча перша половина матчу пройшла з перевагою росіян, українці спромоглися на спурт на початку третього періоду, який і став відправною точкою для успіху. Надалі підопічні Лебединцева не вправно утримували лідерство у рахунку і перемогли. Найкращим у складі нашої команди став Олексій Щепкін, на рахунку якого 29 очок.

 

Слід відзначити, що п’яте місце – кращий результат за історію виступів українських чоловічих молодіжних збірних на європейських першостях. Нагадаємо, що тиждень тому у подібному турнірі за 5-е місце українські кадетки поступилися саме збірній Росії.

 

Джерело офіційний сайт ФБУ

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.