Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2287
0

ГОНЧАРЕНКО: «Таймовцы в сборной себя не превзошли»

Головний тренер «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про гру своїх підопічних на чемпіонаті Європи з футзалу

ГОНЧАРЕНКО: «Таймовцы в сборной себя не превзошли»

Головний тренер «Тайму» Станіслав ГОНЧАРЕНКО про тренування своєї команди, гру підопічних на чемпіонаті Європи та трансферну роботу.

- Над чим «Тайм» працював за відсутності «збірників»?
- Займалися покращенням витривалості. Увесь період був направлений на використання способів і методів для розвитку усіх видів витривалості. Тренувалися у спорткомплексі СКА. Дякую хлопцям, що в цей важкий час, в двічі зменшеному складі, в морози вони добросовісно виконували свої обов’язки.

- Зі «збірниками» «Тайму» уже бачилися?
- Так, вони вже тренувалися в команді. Повинен сказати, їхній психологічний стан незадовільний.

- А як ви оціните гру «таймівців» на чемпіонаті Європи?
- Якщо тезисне, то, як для талановитого колективу, вони не перевершили себе, а значить, не перевершили ситуацію, яка склалася на чемпіонаті Європи. Дуже сподівався, що їхня воля буде більш переможною в грі із Азербайджаном. Не буду характеризувати кожного, скажу лише, що в майстерності Лисенка сумніватися не приходиться. Це підтверджує хоча б початок другого тайму, коли гравці Азербайджану тричі виходили один в один, а Лисенко їх нейтралізував. Найкращим з-поміж «таймівців» був Овсянніков.

- Чому саме Денис?
- Можливо, коефіцієнт корисної дії в нього і не найвищий, але в нього були моменти, він був «найгострішим» та найнаполегливішим. В ньому читалася свіжість та раціоналізм.

- Хто, на вашу думку, переможе на чемпіонаті Європи?
- Як на мене, інтриги не залишилося. Не говорю, що в фіналі іспанці переможуть з рахунком 8:1, як в півфіналі чи 6:1, як в грі групового етапу проти тих же португальців. Матч на матч не схожий. Але, певен, збірна Іспанії, можливо і без розгрому, за рахунок власного раціоналізму та виваженості зробить свою справу.  

- Повернімося до «Тайму». Ви кілька тижнів тому говорили, що збираєтеся найти заміну Сергію Тригубцю. Як просувається процес?
- З нами тренується потенційний новобранець. Він грає за першолігову команду «Шанс-Авто» з Ковеля. Сьогодні саме ця команда грала у Львові із «Львіхолодом». Наш потенційний новобранець 1989 року народження. Як ви розумієте, йдеться не про підсилення, а про роботу на перспективу. Шукаю талановитого хлопця, який би заглядав не в гаманець, а на футзальний майданчик.

- Ще когось переглядаєте?
- Переглядав також Данилюка із «Кардиналу». Отримав про нього багато інформації. Від Данилюка не відмовляюся. Але справа в тому, що він «Тайм» поки що не підсилить, а позбавляти його ігрової практики не хочеться. Тому Данилюк до кінця сезону залишиться в «Кардиналі», я за ним спостерігатиму, влітку ж повернемося до його персони.

- До гри із «Шахтарем» спаринги проводитимете?
- Ні, не проводитимемо. Не бачу в цьому сенсу. Дуже різний стан форми в підопічних. Одні приїхали із чемпіонату Європи, інші тренувалися у Львові, Діма Бондар місяць був травмований. Дуже великий дисбаланс в підготовці гравців. Тому зараз потрібно вирівняти загальний стан фізичних кондицій усієї команди.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.