Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
5026
35

ЛУБКИВСКИЙ: «Самая сложная ситуация во Львове»

В Доме футбола состоялся брифинг директора Евро-2012

ЛУБКИВСКИЙ: «Самая сложная ситуация во Львове»

У середу, 27 січня, в Будинку футболу відбувся брифінг керівника Місцевого організаційного комітету ЄВРО-2012, директора турніру в Україні Маркіяна Лубківського. На зустрічі з представниками ЗМІ, зокрема, були підведені підсумки роботи групи експертів УЄФА під керівництвом директора Департаменту УЄФА зі стадіонів та безпеки Марка Тіммера, яка перебувала в Україні з 25 по 27 січня.

Перебої з фінансуванням
За словами Маркіяна Лубківського, в контексті підготовки країни до фіналу континентальної першості наразі найбільше занепокоєння викликають часті затримки з фінансуванням проектів. Відповідно, це суттєво гальмує процес зведення об’єктів інфраструктури, необхідної для проведення такого масштабного заходу. «Якщо фінансування не стане системним та безперебійним і, зокрема, не будуть усунуті численні бюрократичні перепони, то проекти спорудження арен у Києві та Львові можуть знову повернутися у зону найвищого ризику», − наголосив він.

Непорозуміння у Львові
«Нині найскладніша ситуація у Львові, − зауважив Лубківський. − Найближчими днями необхідно усунути непорозуміння між замовником та генпідрядником робіт. Інакше, на думку експертів УЄФА, львівський проект буде неможливо реалізувати вчасно. Що стосується НСК «Олімпійський», роботи на цьому об’єкті виконуються прийнятними темпами. Хоча й спостерігається кількатижневе відставання за кількома напрямками роботи. Додам, що команда підготовки харківського стадіону належним чином впроваджує всі необхідні зміни, яких вимагають експерти УЄФА».

Візит Платіні
Директор турніру в Україні також нагадав, що 4-5 лютого Донецьк, Львів та Харків відвідає делегація найвищого керівництва УЄФА на чолі з президентом Мішелем Платіні. Високоповажні гості на місцях оглянуть аеропорти та стадіони, ознайомляться з презентацією майбутніх господарів матчів ЄВРО-2012. Крім того, за підсумками цих візитів у кожному місті пройде прес-конференція за участю Мішеля Платіні, президента ФФУ Григорія Суркіса, віце-прем’єр-міністра Івана Васюника та міського голови.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 35
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mugen (Донецк)
""Чё ты ко Львову пристал?? А почему про Лёню-Космоса молчишь???А Добкин в Харькове????Позорище!!!!!!"" --- Во людям с мерьём не везет! А меня вот наш всем устраивает, вроде. )
КРИСТИНА
dudigo78 — 28.01.2010 16:29В принципі підтримую. Я погарячкував відписавши LURCER. Дійсно кожен історію трактує по-своєму і нема чого на спорт. сайті це обговорювати ------------------------------------
Підтримую!! Це-спортивний сайт!!!!!!!!
КРИСТИНА
LURCER — 28.01.2010 20:27разорались капец как быдло, а мера в Львове нада менять ---------------------------------
Чё ты ко Львову пристал?? А почему про Лёню-Космоса молчишь???А Добкин в Харькове????Позорище!!!!!!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LURCER
разорались капец как быдло, а мера в Львове нада менять
Katerynyuk
Львів і Київ - єдині два міста в Україні цікаві для туристів!
Тут без варіантів...
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
denreina
Достали вы мужики своей "национальной" вонью!!!Каждый воспринимает историю по-своему,т.к. она СУБЪЕКТИВНА!Ну как этого нельзя понять.Если вы такие правильные,собирайтесь в баре и чешите друг другу по ушам!!!Того глядишь и кулаками начнете доказывать!!!ХВАТИТ!НАДОЕЛО **ЯТЬ!
Жоня(Севаст-Днеп )
LURCER
Если Бандера и Шухевич-нацисты,то что говорить о героях НКВДшниках,от рук,которых погибли миллионы своих же людей.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LURCER
туристам из Европы будет хорошо в Львове особенно полякам, смотреть на памятники нацистам шухевичу и бандерлогу
denreina
fairplay — 27.01.2010 20:01 Резонно подметил.Орали во все горло,все ок,все по плану,все в ажуре.Пустозвоны хреновы.Хрен Вам на воротник,не позорьте страну.Бюрократични перепони як завжди усе розкрадуть!!!!ТЬФУ!!!!!
Жоня(Севаст-Днеп )
lvivkarpaty09
===та й інвестор на термінал є. Готелів маємо більше. У Львові реконстроюються дороги. Лишається побудувати ще автобан на Краковець.
то говорят львовяне,мол,унас нихера не строится,а ты говоришь строиться.Вы бы определились между собой!
===Так справи не ахті але у Дніпропетровська явно не краще, так що не кидайте камінь в наш нашу сторону а проаналізуйте спочатку своє.
Вообще-то я не мысю однобоко,а говорю лишь очевидные факты.И их стоит принимать,а не отнекиваться.И потом.Я не бросаю камень в вашу сторону-не надо лукавить,я только "за" проведения ЕВРО-2012 во Львове,если вы покажете свою готовность к проведению.
lvivkarpaty09
Qarpysha — 28.01.2010 11:48
неа! Не вгадав. Просто дуже хочеться щоб місто не опозорилось і дійсно пітвердило європейський статус. Може вас я і обідив та це чіпає за живе коли всі з Дніпропетровська, Одеси рахують Львів винуватим що у вас забрали євро, а на сході, що ми живемо за ваші гроші і що ми головний мозоль для України, що ми нацисти і поїхало... І звідки скільки ненависті, що вам Львівяни зробили?
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvivkarpaty09
Гость — 28.01.2010 11:37
Вузко мислиш, тай про що з тобою спілкуватись як твої розумові здібності барєр реєстрації пройти не можуть. Подивись на села Львівщини, Тернопільщини і порівняй з селами на сході. На майбутнє - з духом не спілкуюсь пройди реєстрацію або хоч підписуйся, щоб знав з ким веду діалог
lvivkarpaty09
Qarpysha — 28.01.2010 10:42
Не суди по собі. Вболівальник буде приблизно тиждень жити у місті де відбувається груповий турнір. По твоїй логіці виходить що він в готелі буде сидіти, дивитись телевізор і бухати разом з такими ж цілий тиждень? Тоді який прибуток мало б місто? Тому реальність інша друже - в вільний час вболівальник, як нормальна людина буде вивчати інфраструктуру міста ходити фоткатись, щоб залишити собі приємні враження. Так що ти не прав
lvivkarpaty09
Райнер — 28.01.2010 10:35
Де в Дніпрі ви будете іграти? Як на стадіоні ви добавити 3тис.місць (якщо я не помиляюсь), щоб у вас був мінімум. Стадіон же не проходить по стандартам. Я був на ньому і не уявляю як це зробити?
Жоня(Севаст-Днепр)
Так через хапугу мера, який думає лише про гроші і здохляків з Азовінтекса в нас на рахунок стадіону проблеми. Але в іншому - аеропорт іде по плану (ЗПС) та й інвестор на термінал є. Готелів маємо більше. У Львові реконстроюються дороги. Лишається побудувати ще автобан на Краковець. Так справи не ахті але у Дніпропетровська явно не краще, так що не кидайте камінь в наш нашу сторону а проаналізуйте спочатку своє.
Райнер — 28.01.2010 10:35
Що за бред по поводу води ти пишеш? До інформації особисто для тебе - є і гаряча і холодна, і цілодобово. Вода з артезіанських глубин на відмінно... приїзджав в Павлоград і біль на душі - люди воду купляють оскільки нормальної води не має, це нормально?. Села ваші взагалі бідно живуть зато Дніпропетровськ шикує.
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vermillion
казалось бы, причем тут Бандера.