Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1753
0

Олександр ЮЗИК: «Непотрібних людей я тут не побачив»

Новий головний тренер львівського «Кардиналу» про перші враження перебування в команді

Олександр ЮЗИК: «Непотрібних людей я тут не побачив»

Поки триває перерва у чемпіонаті деякі команди запрошують гравців, переглядають новачків, а львівський «Кардинал» оголосив про нового головного тренера. Ним став колишній тренер дніпропетровського «Будівела» Олександр Юзик. Про переїзд до Львова, тренерські регалії і плани у флеш-інтерв’ю «Футболу 5х5» розповів Олександр Юзик.

– Хто запропонував перейти у «Кардинал»?
– Мені зателефонував президент «Кардиналу» Володимир Валявка і запропонував очолити «Кардинал». Згодом президент львівського клубу приїхав в Дніпропетровськ. Ми з ним обговорили деякі умови. Я йому розказав своє бачення команди. Він мені розповів свої умови. Ми прийшли до спільної думки і так я переїхав до Львова.

– Що Ви можете сказати про «Кардинал»?
– Мені ця команда подобалась ще коли ми виступали проти них «Будівелом». Молода команда. Є матеріал з якого можна ліпити команду і з яким можна добиватись результатів.

– Чого Ви будете вимагати від своїх підопічних?
– Перш за все це максимальний контроль м’яча, агресивні дії у атаці, справжню чоловічу жорстку боротьбу у рамках правил у захисті. І щоб вони аналізували не тільки результати ігор, але й кожне своє тренування. Тоді можна добиватись результатів, які перед ними ставляться.

– Чим Ви займались після розпаду «Будівелу»?
– Я тренував тих гравців, що залишились після розпаду «Будівелу». Також тренував молодих 16-17-річних хлопців. Працював у своє задоволення. Також тренував ВУЗівську команду Дніпропетровської фінансової академії. Нещодавно ми з нею перемогли у чемпіонаті області і потрапили на чемпіонат України. Паралельно грали у чемпіонаті міста. Саме команда цього ВУЗу добилась найбільшого успіху на Україні у змаганнях з міні-футболу. Ми багато разів ставали чемпіонами України, перемагали на Універсіаді, здобували і бронзові і срібні і золоті нагороди чемпіонату Європи серед ВУЗів.

– Когось із своїх вихованців плануєте переманити у «Кардинал»?
– Це потрібно обговорити із президентом Валявкою. Перш за все я хочу побачити вживу команду. Що вона з себе представляє. Видно, що непотрібних людей я тут не побачив. Потрібно трохи добавити в організації гри і можна з цією командою виконувати поставлені задачі. Але чи будуть поповнення, то це буде вирішувати президент. Я хочу поки що познайомитись з гравцями, подивитись їхні сильні і слабкі сторони.

«Футбол 5х5»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.