Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1213
0

КОВАЛЕЦЬ: «Глядачі не мають бути байдужими»

Керманич «Оболоні» Сергій Ковалець розповів про свою нову роботу

КОВАЛЕЦЬ: «Глядачі не мають бути байдужими»

Відомий український фахівець Сергій Ковалець очолив київську «Оболонь». Нагадаємо, раніше Сергій Іванович був помічником Мирона Маркевича в харківському «Металісті», згодом очолив ФК «Львів», останнім місцем роботи красилівчанина була ПФК «Олександрія», де він був головним тренером.

– Сергію Івановичу, контракт уже підписали?
– Угоду ще не підписали, в нас із керівництвом «Оболоні» існує усна домовленість про співпрацю.

– На який період?
– Поки що не знаю, сподіваюся – на тривалий.

– У жовтні 2009 року ви заявили про продовження ще на півроку співпраці з «Олександрією», а вже в січні 2010-го перебираєтеся до «Оболоні»...
– Із президентом «Олександрії» мав усну домовленість. Мені було дуже важливо полюбовно вирішити питання з цим клубом, на щастя, пан Лавренко погодився мене відпустити.

– Вас не насторожують відверті інтерв’ю Юрія Максимова про людей, які працюють в «Оболоні»?(Попередник Сергія Ковальця на тренерському містку «пивоварів» Юрій Максимов стверджував, що пішов із клубу через небажання працювати з теперішнім керівництвом, яке, мовляв, намагалося зробити його «ручним» тренером, – Авт.)
– У кожного тренера – свої робочі моменти. Тому не особливо звертав увагу на такі повідомлення.

– Говорили з керівництвом клубу про підсилення?
– Подивимося. Звісно, селекцію потрібно вести завжди. Маємо намір зробити ставку на українських гравців. Дуже важливо, що є дубль, за який грають хороші футболісти. Приглядатимемося.

– Яке завдання перед вами поставило керівництво «Оболоні»?
– Президент озвучив завдання не опуститися нижче за те місце, яке займаємо сьогодні. Ну і маємо бути другою командою Києва.

– Яка в «Оболоні» перспектива на наступний сезон?
– Головне – показувати цікавий для вболівальників футбол. Глядачі не мають бути байдужими. «Оболонь» повинна залишатися командою з характером, бійцівськими якостями. Ще потрібна стабільність. Також команда повинна поліпшуватися. Постараюся брати приклад із «Металіста» в його найкращі часи. Всі атакують – всі захищаються. Дуже важливо не шукати винуватих у невдачі, не звеличувати когось до небес, а розділяти це на всіх порівну.

Гліб ВАКОЛЮК, Львівська Газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.