Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1355
0

Карпати зіграють проти Вісли

Сьогодні «Карпати» проведуть перший спаринг у Туреччині

Карпати зіграють проти Вісли

Гратимуть «зелено-білі» о 18:00 проти краківської «Вісли». Востаннє карпатівцям доводилося грати із краків’янами на зимових зборах у 2008 році. Тоді львів’яни перемогли поляків з рахунком 2:1. Авторами забитих м’ячів стали Максим Фещук та Ігор Худоб’як, у поляків відзначився – Пауліст, зараз він уже не захищає кольори «Вісли».

На сьогодні підопічні Мацея Скоржа лідирують у польській Екстраклясі. У 17 матчах вони набрали 40 очок. Для «Вісли» спаринг проти «Карпат» стане першим у цьому році. Окрім гри з львів’янами «біла зірка» (так називають фанати свою команду) проведе ще два матчі. Обидва поєдинки заплановано проти українських команд – 23 січня поляки гратимуть проти сімферопольської «Таврії», а 26 січня - проти донецького «Шахтаря».

Суперник нині у «зелено-білих» - більш ніж принциповий. Не варто забувати, що 14 липня 1894 року відбувся перший організований футбольний матч на українських землях. Тоді між собою зійшлися «прапрапрадідусі» «Карпат» та «Вісли» – збірні Львова та Кракова. Львів’яни перемогли, а кожна наступна зустріч була не менш принциповою.

Сьогодні також молодіжний склад проведе свою першу гру на зборах. О 15:30 суперником карпатівців буде представник вищої ліги Грузії – ФК «Гагра».

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.