Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
|
1282
0

ГОРБУНОВА: «Це далеко не найгірший варіант»

Коментарі фахівців щодо результатів жеребкування до Чемпіонатів Європи 2011 року

ГОРБУНОВА: «Це далеко не найгірший варіант»

Вчора відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду до чемпіонатів Європи 2011 року, в ході якого визначилися суперники чоловічої та жіночої збірних України.

Спортивний директор чоловічих баскетбольних збірних України Геннадій Защук:
Якщо говорити про підгрупу, до якої потрапила чоловіча збірна України, то найцікавіший суперник, на мій погляд, – Великобританія. Силу Угорщини ми знаємо, Боснія та Македонія – представники колишньої Югославії. Слабких суперників немає. Але за належної підготовки та залучення всіх найкращих гравців цілком в наших силах виходити з групи з першого місця. Ім’я нового головного тренера національної збірної стане відомим до 15 лютого.

Гравець жіночої баскетбольної збірної України Олександра Горбунова:
Група кваліфікації до жіночого Євробаскету прохідна. Взагалі, здається, що як для жіночої, так і для чоловічої збірної – це далеко не найгірший варіант. Головне, щоб до кваліфікаційних ігор ніхто з гравців не травмувався. Радує, що в нашій групі чотири команди. Причому, з усіма суперниками ми неодноразово грали, і я не думаю, що щось у їх грі кардинально зміниться. Хотілося, щоб влітку ми зібралися практично тим самим складом, що й минулого разу, щоб всі змогли допомогти команді.

Крім того, Кріс Фінч, головний тренер чоловічої збірної Великобританії прокоментував результати жеребкування агенції Basketball World News:
До Дивізіону А входять рівні команди, тому те, що ми були посіяні у другій корзині, ще нічого не означає. Раніше ми могли ще чимось здивувати суперників, але вже достатньо пограли на найвищому європейському рівні. Під час нашого виступу на Чемпіонаті Європи казали, що ми опинилися в групі смерті, але нам вдалося показати якісну гру, особливо проти Іспанії. Тому саме це робитимемо й наступного літа. Якщо всі гравці приїдуть і нам вдасться провести належну підготовку, то не бачу причини, чому б нам не бути головними фаворитами на вихід із групи.

Федерація баскетболу України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.