Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1664
0

Премьер-лига разработала план-календарь на следующий сезон

С нового сезона сборные будут играть по вторникам и пятницам

Премьер-лига разработала план-календарь на следующий сезон

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА розробила план-календар змагань на сезон 2010/2011 рр. Найближчим часом документ буде направлений для ознайомлення у клуби. Свою позицію щодо цього проекту календаря вже виказала Федерація футболу України, яка попередньо погодила його.

При розробці плану-календаря у Департаменті організації та проведення змагань ПЛ намагалися найкращим чином врахувати кліматичні особливості України:

− Цього сезону нам відверто поталанило, оскільки лише останній тур осінньої частини Епіцентр Чемпіонату України, що проходив 12-13 грудня 2009 року, супроводжувався складними погодними умовами, − розповідає директор департаменту Євген Дикий. − Тому цього року ми плануємо завершити грати не пізніше 4 грудня. Також потрібно погодити із клубами початок весняного відрізку чемпіонату 2010/2011.

При визначенні дати початку футбольного 2011-го року Прем’єр-ліга керується насамперед питаннями комфортного перебування вболівальників на стадіонах та станом футбольних газонів. Відтак, у розробленому варіанті початок весняної стадії припадає на 5 березня.

Для інформації: Ліга Чемпіонів УЄФА у сезоні 2010/2011 рр. закінчує змагальну осінь 8 грудня, а розпочинає новий рік 15 лютого. Для учасників Ліги Європи УЄФА ці дати 16 грудня та 17 лютого відповідно. Офіційні матчі національних збірних, починаючи із сезону 2010/2011 рр., проводитимуться по вівторках та п’ятницях, а не по середах та суботах як було раніше.

fpl.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.