Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
8159
1

Відбувся Кубок «ДЮФЛКО» серед дитячо-юнацьких команд

Турнір на Кубок «ДЮФЛКО» серед дитячо-юнацьких команд 1995 р.н., м. Бровари, зал БВУФК +ФОТО

Відбувся Кубок «ДЮФЛКО» серед дитячо-юнацьких команд

05.12.10.2009 року в чудовому залі Броварського вищого училища фізичної культури відбулись змагання з фут залу серед дитячо-юнацьких команд 1995-96 років народження на «Кубок ДЮФЛКО» Змагання проводились під егідою новоствореної дитячо-юнацької організації «Дитячо-юнацька футбольна Ліга Київської області. До участі у змаганнях було запрошено 8 команд, переважна більшість яких представляло лівобережну територію Київської області.



Перед початком змагань Голова ДЮФЛКО Золотухін В.В. проголосив привітання організаторам та учасникам турніру від Губернатора Київської області - почесного президента ДЮФЛКО Вакараша В.М., а також привітав тренерів-ювілярів з Баришівського району, Лазоренко Іван Андрійович? якому виповнилося на передодні турніру 55 років та Насташевський Віктор Михайлович, який відзначив свій 75 річний ювілей. Багато теплих слів пролунало на честь зазначених осіб не тільки з вуст голови ДЮФЛКО. Привітати іменинників прибув начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Горовий М.В., а також начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Баришівської райдержадміністрації Мудрак В.В.

Команди розпочали змагання у двох підгрупах, які були визначені шляхом жеребкування.

Група 1

1. ДЮСШ м. Яготин
2. ФК «Княжа -97» с. Щасливе Бориспільського району
3.ФК «Старт» с. Садове Баришівського району
4. ФК «БВУФК» м. Бровари

Група 2

1. ФК «Вікторія» м. Обухів
2. ФК «Вишневе» м. Вишневе
3. ФК «Трубіж» с. Коржі Баришівського району
4. ДЮСШ м. Баришівка



Регламентом змагань було передбачено тривалість однієї гри 12 хвилин без перерви. Всі без винятку ігри пройшли в цікавій безкомпромісній боротьбі, команди що перемагали, досягали цього прикладаючи чималих зусиль, про що свідчать результати, в яких перемога однієї команди над іншою складала 1,2 м’ячі.



Найбільш принциповим видався фінальний матч турніру до якого потрапили найбільш підготовлені як у технічному плані так і в плані фізичної витривалості команди ФК «Княжа – 97» с. Щасливе та ФК «Трубіж» с. Коржі. На превеликий жаль уболівальників з с. Щасливе, їх команда поступилась з рахунком 0:2. Але слід зазначити що команда зі Щасливого була укомплектована вихованцями на два роки молодшими за інших учасників загань, але плідна праця тренера цієї команди Лесика Івана Петровича дається взнаки, про що особисто зазначив на церемонії нагородження президент ДЮФЛКО Золотухін В.В. вручивши тренеру приз від Голови ДЮФЛКО.

В матчі за трете місце зустрілись принципові суперники команди Броварського вищого училища фізичної культури та Дитячо-юнацької спортивної школи смт. Баришівка. В запеклій та безкомпромісній боротьбі гору взяли більш досвідчені представники обласного інтернатного закладу команда БВУФК м. Бровари з рахунком 2:0.



За доброю традицією, що склалася під час проведення змагань під егідою ДЮФЛКО нагороджено було не тільки призерів та переможців, а й визначено кращих гравців турніру.



В суботу ними стали:
Кращий воротар – Рева Владислав ДЮСШ смт. Яготин,
Кращий бомбардир – Регіда Сергій ФК «Старт» с. Садове,
Кращий захисник – Скляренко Іван ФК «Вікторія» м. Обухів,
Кращий гравець – Недогібченко Дмитро ФК «Вишневе».

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, про що зазначили всі представники команд.

Голова ДЮФЛКО - Золотухін В.В.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fiman2009
ОБУХОВ ЗВЕРИ!