Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
3329
3

Ураган - Динамо - 5:1

Показовий урок про різницю в класі + ВИДЕО

Ураган - Динамо - 5:1

«Урагану» залишилось зробити лише один крок до «Фіналу восьми» національного Кубка. Домашня перемога над першоліговим «Динамо» зі Львова у першій грі 1/8 фіналу далась івано-франківцям без надзусиль. Гості, у складі яких на перших ролях - досвідчені гравці, котрі пограли у вищій лізі, можливо, і не заслуговували розгрому. Однак господарі, на відміну від суперників, свої моменти використали по максимуму, а в цьому як раз і полягає різниця у класі команд.

Коли на першій хвилині Євген Валенко після розіграшу кутового відкрив рахунок, здавалося, що надалі динамівці «посипляться». Проте невдалий для себе початок вони вмить забули і частенько загрожували воротам «Урагану», в основному граючи на контратаках. На останньому рубежі господарів впевнено себе почував Олег Іжаковський, який у кількох епізодах зіграв просто блискуче. Не дрімав і його візаві Павло Хомин, у якого також вдосталь вистачало роботи.

Івано-франківцям, незважаючи не велике бажання якнайшвидше забити другий гол, трохи не таланило при завершенні атак. Втім є в їхньому складі справжня «людина-гол», що може з нічого зробити щось. Так склалося на 15-й хвилині, коли після пасу Сімки прямим ударом з правого флангу Валентин Цвєлих подвоїв рахунок. Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів, бо за хвилину до завершення першого тайму екс-«ураганівець» Роман Свищ засмутив колишніх одноклубників - 2:1.

Другу половину зустрічі підопічні Сергія Гупаленка розпочали більш агресивніше. «Динамівці» ж, навпаки, зосередились на обороні. Зламати захисні редути львів'ян господарям вдалось на 24-й хвилині, коли з інтервалом у кілька секунд вони відзначились двічі. Спершу Пилипів пройшов лівим флангом і відпасував на «п'ятачок» самотньому Сімці, а згодом Ярий відібрав м'яч біля власного штрафного, промчав через весь майданчик і віддав вивірену передачу на Цвєлих. Валентин знову не схибив - 4:1.

Довести гру до перемоги для «Урагану» стало справою техніки, а забезпечити комфортний гандикап у рахунку перед матчем-відповіддю міг Валенко, однак його дальній удар на 32-й хвилині прийняла на себе перекладина воріт. Хороші моменти мали також Павлюк, Сімка, Цвєлих, Пилипів, а особливо хотів забити Едуард Кулик, який минулої неділі вдруге став батьком (наші найкращі вітання!). Але втретє відзначився Цвєлих, котрий на останній хвилині завершив швидку триходівку за участю Кіндратіва та Ярого - 5:1.

Черговий хет-трик кращого бомбардира чемпіонату став для нього двадцятим (!) голом в останніх шести матчах «Урагану». Для порівняння, у надрезультативному сезоні 2004/05 рр. в аналогічній шестиматчевій серії Цвєлих забив вдвічі менше м'ячів. Цікаво, чи вдасться цієї неділі Валентину засмутити когось з голкіперів «Шахтаря»? Тим паче, що із Сухомлиновим та Сагайдаченком йому доводилось пограти в одній команді. Дочекаємось кілька днів...

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Динамо» (Львів) – 5:1

Перший матч 1/8 фіналу Кубку України
Ураган: Іжаковський - Павлюк, Паршиков, Валенко, Кулик - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Шотурма, Пилипів.
Динамо: Хомин - Свищ, Маринюк-к, Шафранський, Строгий - Баландюх, Кузик, Цибик, Писько.
Арбітри: Літвінов (Донецьк), Проць (Дрогобич).
Голи: Валенко (1), Цвєлих (15, 24, 40), Сімка (24) - Свищ (19).
Попередження: Іжаковський (28).

ВИДЕООБЗОР

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру
Футбол | 10 мая 2024, 07:23 3
Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру

У Гарри 249 голов в топ-5 чемпионатах Европы, но ни одного командного трофея...

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kosak-bandera
krosiwo!!
LexaLexa24
а Динамо зубатенькое
trancelife
моментов немерянно...