Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3230
0

Тайм - Локомотив - 3:2

Ледь незіпсована перемога

Тайм - Локомотив - 3:2

У цьому сезоні «Тайм» і «Локомотив» зустрічались вже двічі, і напевно, що харків’яни хотіли б забути ті матчі. Прикрі поразки 0:4 у Суперкубку та 1:7 у першому колі чемпіонату, явні не ті поєдинки, які б хотілось згадувати гравцям і уболівальникам харківського клубу.

Цей матч розпочався також із неприємних миттєвостей для харків’ян. На 2-й хвилині Дмитро Бондар після прострілу з аута з лівого флангу в один дотик пробив під перекладину – 1:0. Загалом «Тайм» повністю переважав гостей на початку матчу. Чепорнюк свій момент втратив, пробивши вище воріт, а удар Якуніна парирував Литвиненко. У «Локомотива» також час від часу проходили контратаки. Найкращою з них був вихід Корнійчука сам на сам із Іваняком, але кіпер не дав себе переграти. Згодом Іваняк відбив й удар Журби. А от випади «Тайму» були разючими і вбивчими. Чепорнюк віддав в розріз на Павленка, а Максим свого щастя не втратив.

Після перерви харків’яни ще більше почали програвати «Тайму» у швидкості. Вже за перших три хвилини «Локомотив» заробив три фоли. А на 25-й хвилині Овсянніков з передачі Кондратюка довів перевагу своєї команди до трьох м’ячів. Відразу Легчанов міг довести справу до розгрому. Валерій з льоту стріляв і ледь не зламав перекладину воріт.

Але натомість, замість того, щоб поставити крапку у матчі, львів’яни поставили масну кому, адже пропустили м’яч у свої ворота. Це Корнійчук після прострілу справа в один дотик переправив м’яч у ворота. «Тайм» не збирався псувати нерви своїм уболівальникам і вирішив собі забезпечити собі відповідну перевагу. Якунін впродовж однієї хвилини міг забивати двічі. Спочатку Сергій показав індивідуальну майстерність. Він змістився з лівого флангу, але із семи метрів пробив мимо. Відразу Якунін міг забивати із ще кращої позиції, але влучив у стійку воріт. Потрібно відзначити дії Павленка у другому епізоді. Він обіграв двох захисників і не пошкодував віддати м’яч партнеру.

А от «Локомотив» момент витис на максимум. Щоправда спочатку Журба, скориставшись пасом назад від Дмитра Бондаря, вискочив з-за його спини і ледь не проштовхнув м’яч повз Іваняка. А згодом Кісельов після передачі врозріз від Журби з меж штрафного майданчику пробив в дев’ятку.

От так поєдинок, який здавалось, вже виграний, міг перетворитись на трагедію для львів’ян. Відразу після голу запасний голкіпер гостей Дегтяренко побіг у роздягальню за футболкою п’ятого польового гравця, яку не взяли на поєдинок. Напевно, Євген Ривкін, навіть і не сподівався, що його підопічні зможуть так зіграти проти чемпіона країни. Але уп’ятьох «Локомотив» так забити і не зміг, та й моментів для цього, відверто кажучи, не було.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 3:2
 
«Тайм»: Іваняк – Д.Бондар, Павленко, Скорий, Чепорнюк – Легчанов, Кондратюк, Овсянніков, Якунін – Макаєв.
«Локомотив»: Литвиненко – Одєгов, Берлізєв, Д.Сорокін, Кісельов – Журба, Корнійчук, Зінченко, О.Сорокін.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Поляков (Кривий Ріг)
Голи: Д.Бондар (2), Павленко (15), Овсянніков (25) – Корнійчук (27), Кісельов (34)
Попередження: Д.Сорокін (29)

Удары (в створ): 9 (7) – 10 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.