Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5445
0

КПІ збирає друзів за круглим ... м’ячем! +ФОТО

В КПІ відбулось відкриття «Кубку студентської ради НТУУ «КПІ» з футзалу

КПІ збирає друзів за круглим ... м’ячем! +ФОТО

Турнір традиційно щороку збирає безліч шанувальників найпопулярнішого виду спорту у спорткомплексі НТУУ «КПІ». Цьогорічне відкриття не є виключенням.

В турнірі, приуроченому офіційному відкриттю, приймали участь команди Профкому студентів НТУУ «КПІ», Студентської ради Студмістечка НТУУ «КПІ», Студентської Ради НТУУ «КПІ» та жіноча збірна «Біличанка–НПУ». Команди показали чудове шоу і справжню майстерність. Урочистим підняттям прапора України під гімн України капітанами команд почався відлік перших хвилин довгоочікуваного турніру.

Запекла боротьба на кожному клаптику майданчику не залишала байдужим нікого! Ніхто не хотів посідати останню сходинку, але підготовка, бажання та майстерність були оцінені чесно та по заслугам. Змагання почалися з жеребкування, на якому чотири команди супротивників поділились на дві підгрупи. Першими грала команда «Біличанка-НПУ» та збірна Профкому. Не без проблем перемогла команда Профкому 2:0.
Наступна гра між командами Студради НТУУ «КПІ» та Студради Студмістечка була гідна фіналу, оскільки інтрига на полишала матч до останньої хвили. Програючи походу матчу 0:2 активісти з Студентської Ради НТУУ «КПІ» на за 5 хвилин до завершення матчу скоротили відставання, а на останній хвилині ще й зрівняли рахунок. Проте на серію після матчевих пенальті не вистачило концентрації, і Студрада Студмістечка перемогла 3:2.

В результаті команда Студради НТУУ «КПІ» зійшлась у вирішальному «двобої» за третє та четверте місця з «Біличанкою-НПУ». Жіноча збірна перемогла команду Студради КПІ (хлопці мужньо тримались до кінця, нічого, що не до переможного…), з рахунком 8:5, ще раз довівши всім свою спритність та вправність на площадці. А почесне перше місце зайняла професійна команда Профкому, яка на останніх хвилинах фінального матчу двічі розписалась на воротах збірної Студентської ради Студмістечка.

Ну і як же можна було провести чемпіонат без надійної підтримки? Головним спортивним партнером даного заходу виступила компанія спортивної екіпіровки «Фабрика футболу» (яка є, до речі, офіційним представником Nike в Україні).

Ноги, руки і все найцінніше у гравців було надійно застраховано страховою компанією «Гута». А «домашніми» спонсорами були Профком НТУУ «КПІ» та СПС (Самоврядна Профспілка Студентів). Лише завдяки дружній підтримці та допомозі, Спортивний відділ Студентської Ради НТУУ «КПІ» зміг організувати таке вдале свято сили, вправності і молодості.

В номінаціях нагороди здобули:
- найкращий БОМБАРДИР – Ночовний Олексій (Студрада НТУУ «КПІ»).
- найкращий ГРАВЕЦЬ – Юля Форсюк («Біличанка-НПУ»).
- найкращий ВОРОТАР – Сергій.

Головним лейтмотивом даного заходу була пропаганда серед молоді здорового образу життя і своєрідна «реклама» альтернативного заняття, тобто спорту, який повинен замінити вживання алкоголю та тютюнопаління. Це насправді дуже висока мета і сподіваємось, що університет КПІ і надалі триматиме марку не тільки закладу з високим рівнем освіченості та вихованості, але й стане оплотом насправді здорової і сильної молоді, що є запорукою процвітання і добробуту нашої Держави.

Тож, з нетерпінням чекаємо на продовження чемпіонату в межах боротьби за звання «найфутбольнішого» факультету КПІ! 

Анна ДОЛОМАН

Вступне слово від Адміністрації НТУУ «КПІ»

Все ВИЩЕ, СИЛЬНІШЕ ТА ШВИДШЕ…

Післяматчева серія пенальті

Того дня дівчат з «Біличанки» зупинити було практично не можливо…

ФІНАЛ!!!

Почесне четверте місце – команда Студентської Ради НТУУ «КПІ»!

Третє місце – чарівні дівчата «Біличанка-НПУ»!!!

Друге місце – Студрада Студмістечка НТУУ «КПІ»!

І нарешті ПЕРЕМОЖЦІ турніру – Профком Студентів НТУУ «КПІ»!!!

Групове фото на пам'ять!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.