Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
1601
1

Кредо-63 и Олимп сыграют не в Одессе, а Александровке

Второй финальный матч запретили играть в Одессе

Кредо-63 и Олимп сыграют не в Одессе, а Александровке

У зв’язку з наказом Управління фізичної культури та спорту Одеської міської Ради № 01/10-1507 від 05.11.2009, яким забороняється проведення спортивних змагань у місті, матч «Кредо-63» - «Олімп», що мав відбутися 07 листопада 2009 року в Одесі на стадіоні «Спартак», опинився під загрозою зриву.

Після консультацій з керівництвом міста, ФРУ та ПРЛ, було ухвалено рішення не переносити гру на невизначений термін, а провести матч на стадіоні смт Олександрівка Одеської області, де відбуваються матчі Першої Ліги України з регбі. Стадіон має відповідну інфраструктуру та поле належної якості.

Нагадаємо, що у цьому матчі буде визначено переможця Чемпіонату України 2009 з регбі серед команд ПРЛ.

Перший матч фінальної серії, який відбувся 31 жовтня у Харкові, завершився з рахунком 20:6 на користь «Олімпу». Таким чином, харків’янам для того щоб отримати чергові золоті медалі, потрібно в наступному матчі утримати свою перевагу у 14 очок.

Нажаль, за технічними причинами, ПРЛ не матиме змоги проведення змоги відео трансляції матчу, але текстовий он-лайн буде доступний на сайті ПРЛ з 13:50.
 
Чемпіонат України з регбі 2009 серед команд ПРЛ
ФІНАЛ
«Кредо-63» - «Олімп»
Матч 2
7 листопада, 14:00
стадіон смт Олександрівка
 
Прес-служба ПРЛ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Samozvanezz
Источники, близкие к достоверным, пообещали выложить запись матча, а что до интернет трансляции, то причина по-моему не в стадионе, а в том, что пресловутое смт Александровка Одесской области и Интернет - 2 вещи несовместные. А вот кому минус, так это одесским властям. Значит матч Динамо-Интер в Киеве разрешили, а на "Спартаке", куда от силы пришло бы человек 500, низззя.