Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
2781
7

На Украину ожидаем аншлаг

На матч Украина – Греция уже реализовано более 10 тысяч билетов

На Украину ожидаем аншлаг
Інформація від ЗАТ «Україна Футбол Інтернешнл» (УФІ) щодо стану реалізації квитків на матч плей-офф ЧС-2010 між національними збірними України та Греції, що відбудеться 18 листопада на донецькій «Донбас Арені».
 
З п’ятниці, 30 жовтня, запроваджено прозорий і доступний механізм придбання квитків на матч Україна − Греція через спеціально створений інтернет-ресурс та нову систему опрацювання колективних заявок. Після перших чотирьох днів його роботи спробуємо проаналізувати попередні результати.
 
Отже, станом на ранок 4 листопада через ці ресурси реалізовано близько 10 000 квитків. Слід також зазначити, що наразі квитки вартістю від 200 до 600 гривень реалізуються майже в однаковому відсотковому відношенні, що свідчить про правильність політики, обраної УФІ.
 
Як відомо, ще близько 20 000 квитків − на прохання наших донецьких колег з «Донбас Арени» − зарезервовано за володарями абонементів. Враховуючи це, маємо усі підстави сподіватися на максимальну підтримку національної команди її вболівальниками.
 
Таким чином, темпи реалізації квитків красномовніші за будь-які сумнівні коментарі щодо ціноутворення. Якщо така динаміка продажу зберігатиметься, то увесь пул квитків буде вичерпано вже за 5-6 днів.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
XanTer-FCSD
кто тут говорил за цені в Москве...ты посмотри зарплаты там..у меня друг работал на стройке(!) и получал 700$ в неделю,работал нелегалом,я думаю 175 грн можно найти на футбол,думаю понял,что я этим хотел сказать!
theromario
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qaz2008r
А по моєму дороговато , 100 хватилоб.
vadleb
еду за 200 только потому что хочу посмотреть Донбасс-Арену в другой бы город за 200 ни за что
vadleb
в днепре минимальные по 80 были и на англию а тут по 200 и на греков воспользовались ффу Донбасс ареной
XanTer-FCSD
Бред,дорого,я не пойду...200 грн для студента,я считаю многовато..
vadleb
мы взяли билеты по 200 гривен правда в пятницу ффу сказали что только остались по 400 но в понедельник они где о нашли и по 200