Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3974
3

Тайм - Энергия - 1:0

«Тайм» вырывает победу во львовском дерби!

Тайм - Энергия - 1:0

Львівське дербі виправдало усі сподівання. У цьому поєдинку було все: і напружена боротьба, і інтрига до закінчення поєдинку, і десятиметровий удар і вилучення. Все, що потрібно уболівальнику.

Незважаючи на епідемію грипу, яка розгорілась на Західній Україні, на цей поєдинок прийшло досить багато уболівальників. Хоча багато фанатів сиділи у марлевих пов’язках.

Початок поєдинку розпочався у рівній боротьбі, але атаки «Енергії» були набагато гострішими, ніж випади номінальних господарів. «Тайм» грав у своєму стилі. Він повільно і розмірено йшов до того підсумку матчу, який підопічні Станіслава Гончаренка і здобули.

Перший небезпечний момент мав швидкий Іванов. Він обігрався із Струком, вийшов один на один, але пробив повз Лисенка і повз ворота. Згодом Петрушин стріляв здалеку, але його удар парирував воротар. У «Тайму» заставили попрацювати Кардаша Дмитро Бондар і Чепорнюк. У обох епізодах воротар «Енергії» був на висоті.

На 8-й хвилині «Енергія» мала ще один 90-відсотковий шанс для взяття воріт. Це Федюк виблиснув індивідуальними діями, зіграв в стінку зі Струком, вийшов один на один, обіграв Лисенка, але вдарити із кількох метрів не зміг. Доволі спірний епізод: одні вимагали пенальті, одні категорично були проти такого вироку. До других відносилась і феміда цього поєдинку.

Наступний епізод вартий уваги, і який частково віришив долю поєдинку стався на 11-й хвилині. Рогачов у штрафному майданчику відмахнувся від Олександра Бондара і арбітр порадившись із своїм помічником показав Євгену червону картку. Саме Рогачова, який б міг завести партнерів і сам потягнути м’яч, і не вистачало «Енергії» наприкінці матчу. У більшості «Тайм» нічого так і не створив, а от «Енергія» могла приголомшити господарів. Струк вийшов тет-а-тет із Лисенком, вирішив не зближати із воротарем і влучив у стійку воріт.

Початок другого тайму чимось нагадував початок першого. Тільки тепер гострішими виглядали підопічні Станіслава Гончаренка. Після удару Павленка Кардаш продемонстрував свої якості, а постріл Овсяннікова прийняла на себе штанга. Згодом у схожому епізоді стійка воріт врятувала і «Тайм», після удару Романова.

Після 36-ї хвилини розпочалась дуже нервова гра на зустрічних курсах. Забити могли як одні, так, і інші. Лисенко виручив команду після пострілів Шевченка, Романова. Згодом вже Кардаш продемонстрував свою майстерність після удару впритул Легчанова. У наступній атаці вже Струк був зобов’язаний відправляти м’яч у сітку, але два удари прийшлись у груди Лисенка.

А зустрічна атака стала результативною. «Тайм» закрутив карусель біля воріт Кардаша і «Енергія» так і не змогла вибити м’яч, а Овсянніков черговим ударом відправив сферу у сітку.

Воротар «Енергії» зі злості ледь не зламав стійку воріт. Його можна зрозуміти, адже другий матч проти основного конкурента у боротьбі за золоті медалі «Енергія» програє на останніх хвилинах і з мінімальним рахунком (так було у першому турі у грі із «Шахтарем»).

Відразу на майданчику у «Енергії» п’ятим польовим з’явився Задорожний, але ударів по воротах Лисенка так і не було. Натомість Легчанов міг реалізувати десятиметровий штрафний удар за шостий фол, але пробив мимо воріт.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» - «Энергия» - 1:0

«Тайм»: Лысенко - Бондарь А , Бондарь Д., Павленко, Чепорнюк - Овсянников, Якунин, Кондратюк, Легчанов - Макаев, Москвин,
«Энергия»: Кардаш - Струк, Федюк, Иванов, Рогачев - Ильницкий, Петрушин, Романов, Шевченко - Луцив, Задорожный.
Судьи: Стрелецкий (Сумы), Туржанский (Запорожье).
Овсянников (38)
Бондарь Д. (17) - Струк (26). Иванов (33). Задорожный (40).
- Рогачев (11, неспортивное поведение)

Удары (в створ): 16 (9) - 12 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 15:31 16
Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ

Место в воротах символической команды занял Мануэль Нойер

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hghdgfg
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sanybaron
Гость — 31.10.2009 17:55
Тайм КОЗЛЫ!!!Их вытащили судьи!!!
_________________________________
Тайм відносно "витащів" Лисенко!!! Але він теж таймівець!!!!!!!!!!!!!!!!!
КРИСТИНА
А судьи кто?