Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
2299
1

НДОЕ: «Волынь была на голову сильнее соперника»

Игроки луцкой «Волыни» - о победе над запорожским «Металлургом»

НДОЕ: «Волынь была на голову сильнее соперника»
Ісса Ндоє: «Сьогодні була дуже сильна гра з боку «Волині» і для мене, знаходячись на полі, було важко визначити, хто з Прем’єр-ліги, а хто - з першої. Сьогодні «Волинь» була на голову вище за суперника. У нас було більше моментів і дуже багато моментів, яких використати не вдалося. До того ж, гол, який не зарахували – це трохи розчарувало. Нам забили випадковий м’яч і це все, на що вони спромоглися за весь час. Тренер перед грою наголошував, що потрібно перемогти будь-якою ціною. Я вважаю, що усі зібралися максимально як могли, для того щоб виграти. Дуже добре виклалися усі гравці і поки є такий підйом, бойовий дух, то команді потрібно його використовувати в чемпіонаті. Незважаючи на те, що у нас була полоса не зовсім вдалих ігор, сьогодні я повністю задоволений грою команди і результатом. «Волинь» сьогодні зіграла добре. Також мені дуже приємно, що з мого пасу забили гол. Я щасливий результатом зустрічі і тим, що прийняв участь в першому забитому м’ячі».
 
Євген Пічкур: «Ми розпочали краще і більше хотіли перемогти. В переломний момент зустрічі було видно що «Волинь» фізично сильніша. Оборона «Металурга» в другому таймі не витримала навантажень і ми могли забити набагато більше. До того ж, не зарахували гол. Сьогодні ми переграли суперника повністю. Я дуже задоволений, що ми виграли і що усі старалися. Дуже хотів грати в стартовому складі, але тренер вирішив по іншому. Коли я виходив на поле, то знав, що потрібно робити, в які зони проходити. Я дуже задоволений своїм виходом, бо виконав настанову тренера проривався в зони, віддавав потрібні передачі і робив простріли. Дуже хотілося забити, але головне що ми перемогли».
 
Віталій Гошкодеря: «Гра була важкою, але грати проти команди Прем’єр-ліги набагато легше, ніж з проти команд першої ліги, бо команди вищого дивізіону грають у футбол. Ми мали більше моментів для взяття воріт, ніж суперник. Нажаль, пропустили гол, коли було відмінено взяття воріт «Металурга». Але добре, що ми забили другий м’яч, усі молодці, усі старалися і виклалися на сто відсотків. Велика подяка уболівальникам за таку палку підтримку і тому ми не могли, та й не мали права сьогодні не перемогти».
 
В’ячеслав Шарпар: «Сьогодні гра для «Волині» склалася добре, особливо другий тайм і два додаткових. У першому таймі Металург ще опирався, а в другому і у додатковий час ми переграли суперника і мали безліч моментів. Гра проходила через фланги, проходили прострільні передачі, але, на жаль ми не реалізували багато моментів. Та головне сьогодні перемога. Вихід до півфіналу Національного Кубка - визначна подія для кожного футболіста і клубу. Особисто для мене у цій грі ще був один підтекст, було багато бажання грати проти команди, вихованцем школи якої я є. У мене багато знайомих, однокласників, друзів у Запоріжжі і тому хотілося довести свій рівень. Раз «Волинь» перемогла, то, думаю, мені це вдалося».

www.fc.volyn.net
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси
Футбол | 03 мая 2024, 07:01 3
Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу минимум

ЧМ по хоккею. Сборная Украины обыграла Литву и повысилась в классе
Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 21
ЧМ по хоккею. Сборная Украины обыграла Литву и повысилась в классе

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SvLutsk
Волинь Чемпіон.