Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
17391
51

Браво, Волынь! Браво, Кварцяный!

Перволиговская «Волынь» выходит в полуфинал национального Кубка!

Браво, Волынь! Браво, Кварцяный!
Команда Виталия Кварцяного делает невозможное, и выходит в полуфинал Кубка Украины!
 
Открыв счет в середине второго тайма, после того, как вратарь «Волыни» Исса Ндое вывел своего форварда на свидание с Владимиром Жуком, хозяева тут же пропустили ответный мяч от экс-форварда команды Микаэля Алози.
 
Дело дошло до дополнительного времени, в котором крепче нервы выдались как раз у команды Кварцяного. Как не старался Жук спасать свои ворота, но в первом экстратайме, Майкон с пенальти вывел свою команду вперед, подарив Луцку большой праздник!

«Волынь» - «Металлург З» - 2:1
Ярослав Кинаш, 63, Майкон Оливейра, 101, с пенальти - Михаэль Алози, 67.

«Волынь»: Ндое Исса, Богдан Карковский, Густаво (Вадим Рыбальченко, 46), Виталий Гошкодеря, Максим Лесовой (Вячеслав Шарпар, 46), Сергей Снытко (Евгений Пичкур, 91), Лопес Де Фрейтас Рамон, Майкон Оливейра, Руслан Мостовой, Сергей Симинин, Ярослав Кинаш.

«Металлург З»: Владимир Жук, Адольф Тейку, Сергей Силюк (Артур Каськов, 75), Василий Карауш, Виталий Вернидуб, Дариус Мицейка (Дмитрий Невмывака, 117), Евгений Опанасенко, Сергей Кривцов (Максим Белый, 114), Миндаугас Калонас, Михаэль Алози, Ян Тигорев.

Сергей Снытко, 20. Богдан Карковский, 72. Вадим Рыбальченко, 82. Вячеслав Шарпар, 113. - Сергей Кривцов, 4. Миндаугас Калонас, 20. Ян Тигорев, 116.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде
Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2
Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву

Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?
Футбол | 02 мая 2024, 06:40 38
Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии 51
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hghdgfg
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SvLutsk
Гость — 29.10.2009 16:09
Да как на таком поле можно было играть? я конечно не оправдываю Металл зП . уже привык что они деревянные. но наш стадион по сравнению с этой сранью в луцке - просто 5 звёзд. И федерация футбола ебланы полные - как можно разрешить матч на поле, где наверное зрители с трибун фонариками светят чтоб футболисты хоть что-то видели?
Ну а металл просто гамно. просирают всем подряд. даже команде из 1 лиги((
Ти цей стадіон бачив що бичиш тут мурло хренове. Ваш стадіон доречі тоже нічого особливого, поле точно що у вас не краще буде, а навіть гірше, бо поляна в Луцьку завжди була і буде в хорошому стані, повір на Донбас - Арені, чи у Дніпрі вона не краща, а по стійкості газону до Луцької не дотягує, і куски вирваного з мясом газону після матчів тому підтвердження (матч з Тулузую наприклад), що стосується освітлення то воно в нормі як для ЧУ. У вас в Запорі краще те, що трибуни ближче до поля, і більше нічим. У нас як була реконструкція також були плани зробити стадіон без бігових доріжок, але Луцька мерія не дозволила, тож довелось трибуни будувати на колишніх місцях. Програли ви по грі, причому повністб, і не треба зпригувати на федерацію, стадіо, поле..., навчітся грати.
Х юн Мо жов
На то это и Кубок, чтоб у новичков и дилетантов появлялся какой-то шанс отбирать у сильных хотя бы какие-то трофеи. Однако, одна(две) победа(ы) даже клуба из третьего дивизиона над клубом из высшего никоим образом не свидетельствует о выравнивании их класса или гипотетической способности соперничать с более сильными в дальнейшем. И уж тем более, крайне нежелательно, дабы слабые за счет "шальных побед" представляли страну в Европе. Уж больно предсказуемо такое "представление".
roma1980-07
Фінал Волинь - Шахтар 2:0
Dashka2008
Интересно,дождётся ли г-н Кварцяный хоть пол-ноги ..Ибрагимовича??)) (по материалам спорт-новостей на ТВ.. )
Болела F:C:S:D
Браво, Кварцяный! Браво!
sergrom70
FK Шахтер PIDARASIKI
Акто тогда ДК, проигравшие фк ШАХТЕРУ?
koba700
всеравно Динамо ЛУТШЕ
koba700
FK Шахтер PIDARASIKI
MetaZ
Поздравляю Волынь с победой! Металлург Запорожье в этом сезоне играет просто ужасно и дело не в кризисе как многие думают. Деньги у руководства есть, только вот то самое руководство не может понять, что команде нужен хороший наставник. В футбол играет команда а не каждый сам за себя. И даже при хорошем наставнике нужно время чтобы сплотить коллектив. Тот бардак с тренерским составом который мы наблюдаем в конце прошлого, начале этого сезона принес свои плоды. Команда не знает, что делать на поле и куда бежать. Остается лишь надежда на то, что этот тренер наведет порядок со временем.
Лучане без обид, но место в ЛЕ нужно заслужить именно через ПЛ а не через кубок. Ворскла свой выход в этом году заслужила обыграв Шахтер и я бы не стал равнять силы Волыни и Ворсклы. Наша команда уже 2 раза добивалась места в еврокубках и оба раза проиграла в первых же матчах. Пока вы не докажите дома, что можете занимать верхние позиции в украинском чемпионате, в европе вам делать нечего.
П.С. Иногда человеку чтобы сделать шаг вперед нужно сильно дать подзад. Будем надеяться, что этот матч тот самый удар подзад.
Кот (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Volynyaka
stasonktu - повний пришелепок ( нє , ну є дибіли ).
stasonktu
Тут одни бэндэры так и хвалят сою задроцкую команду!Волыняне,вы не забывайте,что выиграли КРИЗИСНЫЕ команды Кривбасс и Запорожье...У них СЕЙЧАС большие проблемы..и им НЕ ДО КУБКА...А вы в эйфории...Да вам НА ВЫЕЗДЕ ПИЗ,,,,ДА полная от ЛЮБОЙ КОМАНДЫ ВЫСШЕЙ ЛИГИ будет....
mostic68
Молодці.... Повторили досягнення Карпат.... Маєте шанс встановити абсолютний рекорд, якщо вийдете у фінал. Думаю все буде залежати від жеребкування. Якщо закамає може і пройдете.
mastaf
финал кубка - Волынь-Шахтёр!
Tetiy
никак нельзя пускать Волынь в финал, зачем нам минус один достойный участник в ЛЕ, не думаю, что Таврия или МетаДон пропустит Волынь в финал кубка Укарины, за Шахтер вобще молчу, там шансов нет никаких абсолютно
SvLutsk
Кубковий поєдинок «Волині» проти запоріжців видався на славу – уболівальники побачили цікаву гостросюжетну гру з купою гольових моментів, незгасаючою інтригою, швидкісними й технічними діями суперників та бурхливими емоціями. Коротше кажучи, ті, хто прийшов цього прохолодного вечора на стадіон залишилися цілком задоволені побаченим видовищем.
Сам поєдинок, попри усі прогнози, розпочався з надактивних атакуючих дій господарів, які за звичкою прагнули загнати суперників до їхнього ж штрафного майданчика, аби там, знову ж, за звичкою, довбати оборону. Однак запоріжці, все ж таки, не першолігова команда і сідати в захист не прагнули, хоча протиставити волинянами не змогли майже нічого. Загалом гості перший тайм провалили повністю –боротьбу за ініціативу вони програли, а їхні атаки завжди розбивалися об захист лучан. При цьому не варто казати, що металурги нічого не створили, але захисники господарів постійно хоч на якусь долю секунди, на якісь кілька міліметрів випереджали своїх опонентів і у підсумку добратися до карного «Волині» до перерви тим так і не вдалося. У перші сорок п’ять хвилин запоріжці завдали по воротам Ндоє лише три удари з-за меж карного, які виявилися дуже вже неточними, а кіпер лучан лише раз піймав до рук м’яч з гри, та й то, підбираючи слабку безадресну передачу. Намагався загострити гру екс-форвард «Волині» Алозі, але уперто потрапляв у положення «поза грою» і нічим своїм партнерам не допоміг.
Господарі ж за створеними моментами переграли гостей на триста відсотків і якби були уважнішими при завершенні атак, то ще до перерви могли зняти усі питання про переможця. З перших хвилин захисники і воротар «Металурга» змушені були ліквідовувати вкрай гострі прориви лучан. Так, на шостій хвилині Лопесу не вистачило лише кількох сантиметрів, аби замкнути подачу Кінаша з флангу. За мить той же Лопес на половині поля гостей елементарно відібрав м’яч у оборонця, увійшов в карний, але почав обробляти м’яч і захисники зуміли ліквідувати небезпеку. Незабаром потужно бив Карковський, однак, влучив у оборонця. На 17-й хвилині після подачі кутового чудово пробив головою Лопес, та, на жаль, прямо по центру, де стояв воротар металургів, котрий зумів витягти цей удар. За дві хвилини Олівейра,який у цьому матчі діяв як ніколи гостро та ще й відходив відпрацьовувати у відборах, хвацько пробив з лівої з-за меж штрафного майданчика, проте м’яч розминувся з ціллю у лічених сантиметрах… Загалом постійний пресинг у виконанні волинян змусив гостей помилятися й вони все частіше втрачали м’яч і потроху збавляли оберти своїх контрвипадів.
А після 20-ї хвилини гри ситуація біля воріт «Металурга» стала й взагалі катастрофічною. Спочатку Лопес першим встиг на підбір і метрів з десяти завдавав удар у незахищений кут, але м’яч пройшов повз стійку. На 26-й хвилині Кінаш відібрав м’яч у захисника на лівому фланзі і прострілив у центр карного точно на Лісового, але доки Максим примірявся для удару, під нього встигли підкотитися відразу три захисники й вибили м’яч подалі. Ситуація скидалася на пенальті, однак арбітр порушення не зафіксував. За дві хвилини Лісовий, виконуючи штрафний метрів з тридцяти зумів пробити «стінку», але на підборі проти пустих воріт його партнери чітко не зіграли і шкіряний пішов на кутовий. Самі після цього гості змушені були окупувати власний карний майданчик, а лучани, досягши свого, дещо перепочили й знову почали розгойдувати оборону. Хвилин за десять до перерви змусили попрацювати Жука Олівейра та Густаво, а на 38-й хвилині Кінаш, розкидавши опонентів фірмовими фінтами увірвався в карний, проте його удар з близької відстані встиг заблокувати захисник. А за дві хвилини до перерви лучани втратили найреальнішу нагоду відкрити таки рахунок. Лісовий зі своєї половини поля віддав чудовий пас на лівий край, на хід Олівейрі, захисник у падінні до м’яча не дотягнувся і Майкон вийшов сам на сам з воротарем без переслідування з боку оборонців. Нажаль, зблизившись з Жуком, бразилець вирішив пробити у дальній кут з лівої – м’яч пішов по вигнутій траєкторії і на якісь сантиметри оминув ціль…
По перерві ситуація змінилася дещо на краще для гостей. Першу п’ятихвилинку вони провели досить активно й змусили волиняни відійти на свою половину поля. При цьому запоріжцям вдалося провести ряд дуже гострих атак. Однак спочатку Силюк зблизька примудрився пробити вище воріт, а за мить «Волинь» врятував лише вчасний та самовідданий кидок Ндоє у ноги Алозі. Охолодив же ж запал металургів Шарпар. Здійснивши ривок правим флангом, В’ячеслав кваліфіковано на швидкості пройшов двох опонентів, дібрався до кута карного і завдав підступного удару поміж ніг захисника в дальній кут. Якби не відмінна реакція Жука, був би гол. А так, кіпер гостей просто чудом зумів перевести шкіряного на кутовий. Після цього волиняни знову почали нагнітати напругу біля воріт суперників. На 57-й хвилині Кінаш гарно пробив з по центру штрафного метрів з 35-ти і шкіряний лише дивом не втрапив у ціль і розминувся з хрестовиною. Згодом Лопес гарним пасом знайшов у воротарському гостей Олівейру – удар Майкона головою у нижній кут і знову чудова реакція кіпера рятує запоріжців. А відразу за цим трапився рахунок було відкрито…
Цікаво, що розпочав результативну атаку і став автором гольового пасу воротар лучан Ндоє. На 63-й хвилині Ісса потужно запустив шкіряного на лівий фланг, де Кінаш та Рибальченко синхронно залишили за спинами захисників «Металурга» і вдвох викотилися на воротаря. Кінаш пробив метрів з шістнадцяти, м’яч зачепив руку Жука і влетів у дальній кут – гол! Окрилені успіхом, господарі понеслися забивати ще, але потрапили у ситуацію, аналогів якій знайти важко. На 67-йхвилині Кінаш зі штрафного справа гарним навісом закинув м’яч на Олівейру і Майкон головою переправив м’яч у ворота. Цей гол за великими рахунком вирішував питання про переможця, але… Арбітр матчу, який уже зафіксував взяття воріт раптом відмінив гол, зреагувавши на щойно спалахнулий прапорець свого асистента, який свідчив про офсайд. Відеоперегляд епізоду засвідчив, що положення «поза грою» насправді не було – на момент пасу Майкон знаходився на лінії з захисником. А далі, доки пів-команди лучан разом з уболівальниками ще святкували гол, гості шви день розіграли м’яч, довели його до карного волинян і Алозі, вдало зігравши на добиванні, зрівняв рахунок. Між моментами, коли м’яч влітав у одні й другій ворота пройшло лише тридцять секунд…
Після цього «Волинь» надійно застигнула запоріжців біля їхніх володінь і намагалася виправити ситуацію. Вже за дві хвилини Олівейра хльостким ударом по центру змусив попрацювати Жука. Затим Кінаш ледве не закинув шкіряного «за комірець» кіперу, коли той помилився на виході, приймаючи навіс. Удар головою Шарпара впритул – вище воріт, ще кілька штрафних та кутових і на останній хвилині знову ж Шарпар з близької відстані не влучає у рамку… У підсумку основний час зустрічі завершився внічию і вперше у Луцьку глядачі стали свідками боротьби у додатковий час.
На екстра-тайми Віталій Кварцяний замінив втомленого Снитка на свіжого Пічкура, посиливши при цьому атакуюче спрямування на лівому фланзі. Як виявилося, це рішення й стало визначальним у визначенні путівки до півфіналу. Вже на перших хвилинах двічі на ударну позицію партнери виводили Кінаша і двічі Ярослав пробивав повз стійку. На 96-й хвилині двічі врятував свою команду Жук, коли за кілька секунд зумів парирувати удар Пічкура з гострого кута та ще й зреагував на розстріл впритул у виконанні Шарпара. Пасивні дії гостей у цих моментах дали привід засумніватися у їх прагненні вирішити справу без післяматчевої лотереї. А «Волинь», яка навіть у доданий час не відмовилася від активного пресингу суперника, таки зуміла добитися свого. На 99-й хвилині Пічкур зліва прострілив в карний, на лінію воротарського, Тейку не зумів зупинити м’яч і підоспілий Сімінін вгатив його, проте прямо у воротаря. Шкіряний перелетів оборонців і потрапив до Кінаша, у якого на швидкості відразу врізався Кривцов і зніс луцького півзахисника – пенальті. Виконувати вирок взявся Олівейра, який ударом з лівої розвів м’яча та кіпера по різних кутах – гол!
До зміни воріт лучани могли забити ще двічі. Але Рибальченко з близької відстані пробив вище воріт, а після удару Олівейри головою впритул під поперечину знову неабияку майстерність продемонстрував Жук, витягнувши м’яча на кутовий. Початок другої п’ятнадцятихвилинки видався менш активним, але завершився чи не найреальнішою можливістю для запоріжців для взяття воріт за усю гру. Ндоє у шаленому стрибку перервав досить небезпечний навіс справа, але не зумів зафіксувати м’яча і той став здобиччю Каськова. Удар останнього в дальній кут – і лише поперечина врятувала господарів від неприємностей. На цьому, власне кажучи було все – гостей на подальші атаки не вистачило, лучани ж не лише кілька разів серйозно потурбували воротаря «Металурга», але й могли забити втретє, але удар Олівейри на останній хвилині таки став здобиччю Жука. Фінальний свисток здійняв на стадіоні бурю емоцій – уболівальники, які від нервів провели на ногах весь додатковий час, палко вітали свою команду з виходом до півфіналу.
Andrew_kharkov
*************
А хто очікуваний??? МХ,ДД,МД???? І де вони? Як не від Белінцони, так від австріяк позорно вилетіли. В цьому плані Волинь зіграє не гірше.
-----------------------------------
ну, про Белинцону не скажу, а про "позорный" вылет от австрияк я бы поостерёгся: австрийский чемпионат не такой уж и слабый, а Штурм идет после Аустрии, Зальцбурга и Рапида - очень даже неслабые команды. Так что не надо "ля-ля"!
Svitlana5.59
Просто радію за Волинь і вітаю вболівальників з перемогою!!!
xxxpatrikxxx
Молодца!!!!!!!!!!!!!!! с победой!!!! ))))))))))