Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1519
1

Подарунок від жінок

Жіноча збірна України розгромила Боснію-Герцоговину у кваліфікації ЧС-2011

Подарунок від жінок

Україна − Боснія-Герцеговина − 7:0

Голи: 1:0 Пекур (9), 2:0 Апанащенко (13), 3:0 Дятел (36), 4:0 Ходирєва (41), 5:0 Апанащенко (42), 6:0 Пекур (43), 7:0 Чорна (48).

Україна: Зварич, Лишафай, Мазуренко, Ходирєва (Василюк, 55), Титова (Котик, 69), Бойченко (Лемешко, 62), Чорна, Зінченко, Пекур, Дятел, Апанащенко.

 

Перемога без питань

У неділю, 25 жовтня, в Чернігові національна жіноча збірна України здобула першу перемогу в кваліфікації ЧС-2011. Цей успіх, безперечно, додасть упевненості підопічним Анатолія Куцева, які піднялися на третій рядок у 4-й відбірній групі. Власне, сумніви щодо того, хто візьме гору в цьому двобої, зникли вже по закінченні стартової 15-хвилинки. На той момент українки встигли двічі вразити ворота бідолашної Алміни Ходжич. Утім, це був лише нокдаун, а нокаутувала суперника наша команда перед перервою, завершивши голами три атаки поспіль! Як потім зізнався керманич «синьо-жовтих», за рахунку 6:0 налаштувати дівчат на серйозну боротьбу в другій половині зустрічі було напрочуд важко. Тим не менш, переможниці продовжили диктувати свої умови суперницям, і тим, аби уникнути ще більш болючої поразки, у кінці матчу навіть довелося затягувати час.

 

Голи, передачі, поперечини

Скориставшись гостинністю захисту збірної Боснії-Герцеговини, форвард пермської «Звєзди-2005» Дарина Апанащенко занесла до свого доробку дубль та дві гольові передачі, її одноклубниці-хавбеки Віра Дятел і Наталія Зінченко відзначилися забитим м’ячем та результативним пасом відповідно. Двічі розписавшись у воротах «біло-синіх», півзахисник червоноармійської «Росіянки» Людмила Пекур ще два рази вдало асистувала партнеркам, а її подруга по команді Тетяна Чорна за системою «гол+пас» набрала 2 очки (1+1). Нарешті, вигравши боротьбу на другому поверсі, своє прізвище внесла до протоколу й наш центральний оборонець − Олена Ходирєва з чернігівської «Легенди». А ще були три поперечини та ціла купа інших нереалізованих можливостей...

 

Подяка капітану

Після фінального свистка глядачі тепло вітали ветерана української збірної Олену Мазуренко, яка у цей вечір проводила свій останній матч у синьо-жовтій футболці. Захисник німецького «Нюрнберга» більше десяти років з капітанською пов’язкою виводила на ігри нашу національну збірну, за яку провела близько 100 поєдинків. Нагородою для Олени стали упевнена перемога, гарячі оплески вболівальників, почесні відзнаки та призи від Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту й Федерації футболу України.

 

Задоволення тренера

Звісно, Анатолій Куцев прийшов на спілкування з журналістами у гарному настрої. «Я залишився задоволений і змістом гри, і її підсумком. Адже не виключено, що наприкінці відбірного турніру доведеться рахувати забиті та пропущені м’ячі. Приємно, що дівчата підійшли до цього матчу з усією відповідальністю і належним  чином на нього налаштувалися. Тепер будемо готуватися до важкого виїзного поєдинку проти угорок, який очікує нас у середині листопада. Гадаю, серйозних кадрових змін у збірній до цього часу не буде», − резюмував наставник.

 

Кваліфікація ЧС-2011. Група 4

 

Матчі у 2009 році

 

19 вересня. Польща − Україна − 4:1, Боснія-Герцеговина − Угорщина − 0:2.

23 вересня. Румунія − Боснія-Герцеговина − 4:0.

24 вересня. Угорщина − Польща − 4:2.

24 жовтня. Польща − Румунія − 2:0.

25 жовтня. Україна − Боснія-Герцеговина − 7:0.

 

 

 

 

І 

В

Н

П

М

О

1

Угорщина

2

2

0

0

6 − 2

6

2

Польща

3

2

0

1

8 − 5

6

3

Україна

2

1

0

1

8 − 4

3

4

Румунія

2

1

0

1

4 − 2

3

5

Боснія-Герцеговина

3

0

0

3

0 − 13

0

 

28 жовтня. Угорщина − Румунія.

29 жовтня. Боснія-Герцеговина − Польща.

4 листопада. Угорщина − Україна.


ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DjaMS
Может их вместо мужской против Греции выпустить?