Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2033
9

УЕФА посетит Украину

Делегация УЕФА посетит нашу страну с рабочим визитом по вопросу стадионов и безопасности

УЕФА посетит Украину
У понеділок, 26 жовтня, розпочинається черговий візит в Україну делегації інспекторів УЄФА з питань стадіонів та безпеки. Фахівці Європейського футбольного союзу перевірять стан реалізації проектів арен та підготовки прилеглих до них територій в приймаючих містах. Окрім того, в ході чотириденного візиту представники УЄФА проінспектують дорожню інфраструктуру, зокрема, автомагістралі, які пов’язують приймаючі міста Євро-2012 в Україні.
 
Згодом, з 1-го по 6-е листопада, відбудеться робочий візит в Україну експерта УЄФА з питань аеропортів Пітера Хемпсона, який проінспектує процес розвитку інфраструктури аеропортів всіх приймаючих міст. Зазначимо, що вищезгадані поїздки відбуваються в рамках моніторингу процесу підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
 
Додамо, що з 4-го по 8-е листопада в Україні перебуватимуть високопосадовці УЄФА Мартін Каллен та Девід Тейлор, які відвідають приймаючі міста та проведуть зустрічі з представниками центральної та місцевої влади. В ході візиту вони перевірять стан робіт на стадіонах, перебіг реконструкції аеропортів, зокрема в частині зведення нових терміналів, обговорять з українською стороною концепції роботи громадського транспорту, безпеки, розміщення вболівальників тощо. Крім того, проведуть зустрічі в меріях приймаючих міст, де їм будуть презентовані деталізовані плани Києва, Донецька, Львова та Харкова щодо прийому матчів фінальної частини Євро-2012.
 
За словами голови Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, згадані візити матимуть особливе значення для нашої країни в зв’язку з наближенням дати прийняття УЄФА рішення стосовно формату Турніру. Тобто, мова йде про завершальний етап інспекцій, результати яких ляжуть в основу вирішального висновку Союзу європейських футбольних асоціацій. Нагадаємо, що Виконком УЄФА остаточно визначиться з кількістю українських міст Євро-2012 на грудневому засіданні у португальській Мадейрі. Саме тому, як підкреслює Лубківський, час, що залишився, має бути ефективно використаний органами центральної та місцевої влади України для виконання вимог УЄФА.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
asddaad
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
MKA555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bossik999
Жоня(Севаст-Днепр) — 26.10.2009 17:05

Чем чаще ходят,тем быстрее идет подготовка.
--------------------------------------------
Я с тобой согласен.И это хорошо!!!
Жоня(Севаст-Днеп )
Чем чаще ходят,тем быстрее идет подготовка.
ILI4A
у нас что медом намазано
yur777
им у нaс шубки пoнpaвились!)))
Syperbuk
та да уж на прием этих "високопосадовців" денег уходит больше чем на строительство стадионов и всего остального
ФускOff
Заипали они уже ездить, каждую неделю с визитом. Лучше бы сходили к "Вона працює"!
yur777
Bla..Bla..Bla..