Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1318
0

ПАВЛЕНКО: «Для нас не існує поділу на вагові категорії»

Інтерв'ю з капітаном львівського «Тайму» Максимом ПАВЛЕНКОМ

ПАВЛЕНКО: «Для нас не існує поділу на вагові категорії»

Львівський «Тайм» на один день завітав до свого міста. В суботу 24 жовтня команда вирушить в чергову подорож, цього разу в Житомир на гру із тамтешнім «Контингентом». Про цей матч і не тільки - у розмові із капітаном «червоно-чорних» Максимом Павленком.

- Максиме, тривалі подорожі дуже виснажують команду?
- Усі ми – професіонали, ставимося до потреби так багато подорожувати із розумінням.  Хоча, щиро кажучи, подорожі виснажують. Слава Богу, в другому колі менше доведеться їздити. В нас був один день на відпочинок, ми побули в своїх сім’ях, отримали можливість психологічно відпочити від тривалих переїздів.

- Наступна гра із «Контингентом». Команди, так би мовити, із різних вагових категорій. Тож, у Житомирі на «Тайм» чекає тренування, які ви через переїзди не часто проводите, чи налаштовуєтеся на серйозну гру?
- На тренування не розраховуємо, збавити оберти зможемо лише тоді, коли володітимемо великою перевагою в забитих голах. Хоча в «Таймі» усі грають до фінального свистка, для нас не існує поділу на «вагові категорії». Кожну гру намагаємося завершити із розгромним рахунком.  «Контингент» гратиме удома із чинним чемпіоном, впевнений, перед своїми уболівальниками захоче показати достойну гру. В Житомирі майданчик не зручний. Тому, вважаю, що легкої прогулянки в нас не буде.

- Максим, до завершення першого кола залишилося не багато турів. Якщо зараз підбивати проміжні підсумку, що для тебе було найбільшою несподіванкою цієї частини чемпіонату?
- Для усіх була несподіваною невпевнена гра харківського «Локомотива». В цій команді хороші гравці, вважаю, що вони в другому колі додадуть. Теперішнє місце «залізничників» в турнірній таблиці, як на мене, не відображає потенціалу команди. «Локомотив» мав би боротися за медалі чемпіонату. Усі інші команди грають на своєму рівні.

- Скільки претендентів ви б виокремили на перше місце?
- Дві львівські команди – «Тайм» та «Енергія», «Шахтар» і «Ураган». Перед цими чотирма командами стоять завдання здобути золото. Думаю, з-поміж них і визначиться чемпіон. Сподіваюся, ним буде «Тайм».

- Наостанок, про Кубок УЄФА. Наскільки «Тайму» пощастило чи не пощастило із суперниками по елітному раунду?
- На цій стадії вже не буде таких розгромних рахунків, які були в Угорщині, з тим же молдавським «Торнадо».  Нам випали дуже цікаві суперники. Насамперед, цікаво помірятися силами із чинним володарем Кубка УЄФА – іспанським «Інтерв’ю Мадрид». В нас не має завдання просто гідно зіграти із іспанцями, ми повинні їх перемагати і виходити в Фінал чотирьох. Наміри в нас серйозні.

- Тобі доводилося грати із іспанцями?
- В січні 2008 року ми грали на одному турнірі із іспанцями, але були в різних групах. Тому за грою «Інтерв’ю» спостерігав тільки із трибун. Дуже потужна команда, укомплектована індивідуально сильними  гравцями. Але я вважаю, що мадридській команді «Тайм» поступається лише в одному компоненті – у нас не має такого досвіду проведення міжнародних ігор, який є в них.

- А слабкі місця в «Інтерв’ю Мадрида» є?
- Слабкі місця є, але давайте про них говорити не будемо. А раптом іспанські футзалісти прочитають це інтерв’ю і виправлять свої проблемні моменти… (Сміється) Скажу лише, що ми їхню гру дуже добре вивчимо.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.