Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
3239
12

Стадион Динамо могут дисквалифицировать

УЕФА строго относится к применению пиротехнических устройств во время матчей Лиги чемпионов

Стадион Динамо могут дисквалифицировать
Звернення Футбольного клубу «Динамо» (Київ) до глядачів
 
В останні два сезони команда «Динамо» (Київ) повернула собі титул чемпіона України, стала безперечним лідером українського футболу, на рівних протистоїть кращим командам Європи у Лізі чемпіонів. Все це призвело до відчутного збільшення інтересу до виступів «Динамо», постійного зростання кількості глядачів, які приходять на стадіон.
 
Серед матчів «Динамо» на своєму стадіоні особливою подією стає кожен матч Ліги чемпіонів УЄФА, кожен з яких стає величезною подією у житті не лише Києва, а й усієї України, справжнім святом футболу. На жаль, це свято спробувала зіпсувати група недисциплінованих глядачів, які під час гри Ліги чемпіонів між «Динамо» та «Рубіном» запалили фаєри, димові шашки та інші піротехнічні засоби, кидали їх на футбольне поле та бігові доріжки довкола нього, чим піддали загрозі здоровя та безпеку інших глядачів, працівників стадіону, учасників матчу та арбітрів.
 
Цей факт не залишився непоміченим в УЄФА і на футбольний клуб «Динамо» очікують дуже жорсткі санкції з боку керівництва європейського футболу, яке заборонило використання будь-якої піротехніки на стадіонах під час матчів Ліги чемпіонів. Від штрафів та попереджень за порушення порядку на стадіоні УЄФА може перейти до більш жорсткого покарання аж до дискваліфікації стадіону або зарахування «Динамо» технічної поразки в тому разі, коли поведінка глядачів загрожуватиме учасникам матчу.
 
Аби не допустити подібного розвитку подій ФК «Динамо» звертається до тих глядачів, які своїми діями, можуть завдати непоправної школи не лише клубу «Динамо», а й усьому українському футболу. Тих глядачів, які запалювали піротехніку через незнання правил поведінки чи не усвідомлення відповідальності, клуб закликає припинити подібні дії аби не зашкодити команді, стадіону і усім уболівальникам. Тих же, хто свідомо йде на правопорушення ігноруючи попередження і заборони, клуб попереджає про сувору відповідальність, яку їм доведеться понести в тому разі, якщо вони ще раз спробують запалити піротехніку на матчах Ліги чемпіонів.
 
У розпорядженні клубу є достатньо способів зупинити і затримати правопорушників. Усі дії глядачів на трибунах фіксуються камерами відеоспостереження і потенційні порушники вже відомі працівникам охорони клубу. Досі ми сподівались на свідомість глядачів, тепер будемо покладатися тільки на себе. Нехай не ображаються потім на нас ті, хто своїми діями хоче зірвати футбольне свято на стадіоні імені Валерія Лобановського, коли їм доведеться понести за свої дії сувору відповідальність передбачену Законом!
 
Не дамо підпалити «Динамо»!

Sport.ua
Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Максимов может покинуть Днепр-1 в ближайшее время. Известны причины
Футбол | 02 мая 2024, 12:21 7
Максимов может покинуть Днепр-1 в ближайшее время. Известны причины

Наставник может не доработать до конца сезона

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины (обновляется)
Хоккей | 02 мая 2024, 10:00 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины (обновляется)

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lineker21
да это разве стадион... это полное га... на годик так его надо десквалифицыровать
Mole
А кресла как эти уроды на РСК "Олимпийском" жгли?
Patriot1410
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
e-g-o-r-Ka
Таким футбол пофиг, им бы поорать "мусора п...сы" и т.д.
Из за таких "фонов" на стадион ребенка взять страшно!
e-g-o-r-Ka
Таким футбол пофиг, им бы поорать "мусора п...сы" и т.д.
Из за таких "фонов" на стадион ребенка взять страшно!
Vsegda_Za_Metall (Finland)
И самое главное, что эти "поджигатели" искренне верят, что ТАК НАДО поддерживать команду, тем самым оказывая медвежью услугу. Очень сложно убедить такого отморозка, что он не болельщик, а хулиган.
Вася(К ым)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
privateer73
Эсли ДК обиграет Интер, тогда и дисквалифицируют. Если серьёзно, то это проблема общества а не только футбола. Зажигание фаеров, садиться пьяным за руль, плевать на тротуаре - что угодно, должен быть А) - закон, и Б) - его неукоснительное выполнение, отсутствие чего несет тяжелое наказание. В "цивилизованых" странах придешь с фаером на матч, тебя обвинят в терроризме и упрячут на долго в тюрьму. Не утверждаю, что это тоже правильно. А товарищи из СМИ не должны аффишировать хуллиганство: показывать по ТВ как горит трибуна или как отморозок бегает по полю.
sedi1989
ага) пусть в Борисполе с Арсеналом на пару играют))
flibustyer
так, чтоб бойня на олимпийском им показалась детскими шалостями...
flibustyer
вылавливать таких ублюдков и мочить...